● تایلند

به غذا ادویه تند اضافه کنید:
غذاهای تایلندی از پُر ادویه ترین غذاهای دنیا هستند. فلفل تند، سوخت و ساز بدن شما را افزایش می دهد؛ اما خاصیت اصلی غذاهای تند این است که سرعت غذا خوردن شما را کاهش می دهد. به گفته دکتر جیمز هیل، آمریکایی ها بسیار تند غذا می خورند. زمانیکه علائم نشان دهند که شما سیر شده اید دست از غذا خوردن خواهید کشید. آرام غذا خوردن بهترین استراتژی برای کاهش وزن به حساب می آید و خوردن غذاهای اسپایسی و تند، یک راه آسان برای این کار است...


● بریتانیا

سایز ساندویچ سوپرایزی را کوچک کنید:

اگر شما به فروشگاه مک دونالد در لندن بروید، گارسُن سایز ساندویچ مورد نظر برای سوپرایز را از شما نخواهد پرسید. این گزینه زمانیکه کمتر از یک دهم درصد از فروش را به خود اختصاص داد در انگلستان متوقف شد. بریتانیایی ها ساندویچ کوچکتری را ترجیح می دهند. در ایالات متحده آمریکا نیز مک دونالد سایز سوپرایزهای خود را کم کرده است اما هنوز در آمریکا ساندویچ ها نسبت به ساندویچ های بریتانیایی، دارای ۱۰۰ کالری اضافه هستند. هیچ چیز مانند خوردن یک ساندویچ با پنیر اضافه در بریتانیا باعث افزایش وزن نمی شود. اگر ریزبینانه به این مسئله نگاه کنید مطمئناً قبول می کنید که مصرف ۳۰۰ گرم گوشت در روز کمی زیاد است!

● برزیل

برنج و حبوبات بخورید:

جالب است بدانید که برزیلی ها به خاطر خوردن این غذای سنتی که از برنج و حبوبات تشکیل شده، لاغر مانده اند. مطالعه ای در رابطه با پیشگیری و درمان چاقی، نشان می دهد که یک رژیم غدایی شامل برنج و حبوبات، ریسک افزایش وزن را تا ۱۴ درصد نسبت به غذاهای غربی به حداقل می رساند. به همین دلیل این غذا به علت داشتن مقدار کم چربی و مقدار زیاد فیبر، باعث ثابت بودن قند خون می گردد.


● اندونزی

در زمان هایی خاص روزه بگیرید:

مذهب و اسلام، مردم این کشور را به گرفتن روزه تشویق می کند؛ به نخوردن غذا و آب از صبح تا شب. بعضی از ادیان در اندونزی mutih را امتحان می کنند؛ یعنی فقط خوردن برنج سفید و آب. هر چند کارشناسان روزه را برای کنترل وزن توصیه نمی کنند، اما روزه های کوتاه می تواند در غذا خوردن اعتدال به وجود آورد. دکتر جمیز هیل می گوید ما آمریکایی ها هیچ وقت گرسنه نمی شویم، چرا که وعده غذایی بعدی را بدون آنکه غذای قبلی هضم شود می خوریم. روزه گرفتن برای تمام روزهای سال کار ضروری نیست؛ اما بد نیست برای بهره بردن از مزایای آن، کالری خود را حداقل برای یک روز هم که شده به نصف برسانید.

● لهستان

بیشتر در خانه غذا بخورید:

لهستانی ها به طور معمول تنها پنج درصد از بودجه شان خود را صرف غذا خوردن در بیرون از منزل می کنند. اما بر اساس برخی نظرسنجی ها، خانواده های آمریکایی ۳۷ درصد از پولشان را در رستوران ها و فست فود ها خرج می کنند. برای صرفه جویی در مخارج دریابید که معمولا چند بار در ماه بیرون غذا می خورید و به چه اندازه خرج می کنید؟ سپس میزان آن را کم کنید. کسانی که در منزل غذا نمی پزند بیشتر از دیگران غذای ناسالم می خورند. در واقع پخت و پز کم در منزل و روی آوردن به غذاهای آماده در یک جامعه، باعث شیوع چاقی خواهد شد.

● آلمان

صبحانه بخورید:

نزدیک به ۷۵ درصد آلمانی ها به هیچ وجه صبحانه را از دست نمی دهند. اما این عدد برای آمریکایی ها حدود ۴۴ درصد است. آن ها تنها تخم مرغ نمی خورند بلکه انواع میوه ها، غلات سبوس دار و نان را نیز امتحان می کنند. سال هاست که متخصصین به مردم توصیه می کنند صبحانه را فراموش نکنند اما تحقیقات جدید بر مهم بودن این موضوع تاکید بیشتری دارد. محققین بریتانیایی می گویند مغز شما زمانیکه صبحانه نخورده باشید به هنگام دیدن غذایی با کالری بالا شما را به بیشتر خوردن آن تشویق می کند.

● هلند

دوچرخه سواری کنید:

اکثر مردم هلند کارهای روزمره خود مانند خرید و رفتن به محل کار را با دوچرخه انجام می دهند. به همین دلیل حتی در نقاطی از آمستردام چراغ های راهنما نیز برای دوچرخه سواران گذاشته شده است. هلندی ها به طور میانگین سالانه ۸۷۰ کیلومتر را رکاب می زنند.
در آمریکا روز ۲۱ ماه می، روز دوچرخه سواری نامگذاری شده است در این روز اکثر مردم با دوچرخه تردد می کنند. اگر شما نیز با سرعت متوسط، پدال بزنید، می توانید تقریبا ۵۵۰ کالری در ساعت بسوزانید.

● سوئیس

یک کاسه موسلی در روز بخورید:

موسلی یک فرنی خوشمزه ساخته شده از غلاتی مانند جو، میوه و آجیل است؛ هر کدام از آن ها به سلامت بهتر و کنترل وزن شما کمک می کند. این غذا بیش از صد سال پیش توسط یک پزشک سوئیسی برای تغذیه بیماران بیمارستان تهیه شده است، اما سوئیسی ها آن را به عنوان صبحانه یا یک عصرانه ساده میل می کنند. فیبر موجود در موسلی باعث هضم آسان تر آن شده و به شما کمک می کند برای مدت طولانی تری احساس سیری داشته باشید.

● روسیه

خانه های ویلایی و باغ دار را انتخاب کنید:

خانه های ویلایی و باغ ها مکان هایی برای گذراندن زمان ۵۱ درصد از مردم روسیه در تعطیلات و آخر هفته ها هستند. روس ها معمولا سبزیجات و میوه های مورد نیاز خود را از باغ های خود برداشت می کنند و از این طریق رژیم غذایی خود را سالم تر نگه می دارند. همچنین روس ها معتقدند هیچ سبزی و میوه ای نیست که باعث چاقی شود.


● مالزی

زردچوبه بخورید:

این ادویه، که عنصری کلیدی در غذاهای مالزی است، در جنگل های مالزی به عنوان یک گیاه وحشی رشد می کند. یکی از اجزای تشکیل دهنده آن کورکومین نام دارد که عاملی اساسی برای مبارزه با چربی های اضافه به حساب می آید. یک تحقیق، اخیراً در دانشگاه تافتز نشان داد که موش هایی که مقدار زیاد چربی به همراه مقدار کمی کورکومین خورده اند، افزایش وزن کمتری نسبت به بقیه موش ها داشته اند. محققان تصور می کنند که خوردن زردچوبه، رشد بافت های چربی را کم کرده و سوختن چربی را افزایش می دهد. حتما آن را در غذای بعدی استفاده کنید.

● آفریقای جنوبی

خوردن مقداری چای قرمز:

در سراسر این کشور از چای قرمز بیشتر از چای سبز لذت می برند زیرا احتیاج به شکر ندارد و بدون آن نیز خورده می شود. خوردن این چای شما را از هزاران کالری در ماه نجات می دهد. دکتر پسکاتو می گوید: در حالی که نوشیدن چای کمک خوبی برای کاهش وزن است، فرهنگ مصرف چای، به درستی بین مردم جا نیفتاده است. او می گوید در بعضی مواقع که بدن ما با کمبود آب مواجه است به اشتباه احساس گرسنگی را به ما القا می کند و به دنبال غذا خوردن می رویم.


● نروژ

روز تعطیل با خانواده به گردش بروید:

این کار عادت اصیل نروژی هاست. روزهای یکشنبه در تابستان، همگی، از کودکان گرفته تا پدربزرگ ها و مادر بزرگ ها، برای پیاده روی به اطراف شهر رفته و در زمستان به ورزش اسکی در کوهستان می پردازند. اما آمریکایی ها روزهای یکشنبه فاصله بین یخچال تا تلویزیون را برای دیدن مسابقه فوتبال طی می کنند. سُنت نروژی ها را در خانواده خود به اجرا در آورید و حداقل پیاده روی در اطراف منزل و محله را انجام دهید.


● مجارستان

انواع ترشی را امتحان کنید:

مجارها ترشی های خیار، فلفل، کلم و گوجه فرنگی را دوست دارند. این ترشی ها به دلیل سرکه ای که در آن ها استفاده می شود به لاغر ماندن شما کمک فراوانی می کنند. شواهد نشان داده است که اسید استیک موجود در سرکه، به کاهش فشار خون، قند خون و تشکیل چربی کمک شایانی می کند. اگر ترشی را دوست ندارید می توانید سالاد خود را با روغن و سرکه تهیه و میل نمایید.


● هندوستان

ورزش یوگا را انجام دهید:

اکثر آمریکایی ها به ورزش یوگا به عنوان ورزشی برای تمدد اعصاب و افزایش قدرت انعطاف پذیری نگاه می کنند؛ و اغلب آن را برای اینکه این ورزش می تواند به عنوان ورزشی برای کاهش وزن انجام گیرد، انجام نمی دهند. در واقع، اخیراً یک مطالعه نشان داده است افرادی که یوگا انجام می دهند شاخص BMI کمتری نسبت به دیگر ورزشکاران دارند.
برای این مورد دلایل زیادی وجود دارد از جمله اینکه می توان این ورزش را با معده خالی انجام داد و بسته به حرکاتی که انجام می دهید، می توانید عضلاتی قوی برای خود بسازید که اینکار سوخت و ساز بدن را نیز افزایش می دهد.

● ژاپن

خواب روزانه داشته باشید:

در این کشور اکثر مردم حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه خواب روزانه دارند. شواهد زیادی وجود دارد که محرومیت از خواب روزانه افزایش وزن را به دنبال خواهد داشت. هورمون های لپتین و گرلین در این مساله نقش دارند. لپتین، به مغز کمک می کند احساس سیر بودن را تشخیص دهید و گرلین، باعث گرسنگی می شود. زمانی که خواب کافی نداشته باشید سطح هورمون لپتین پایین می آید و گرلین بالا می رود به همین دلیل است بیشتر مردم زمانیکه خواب آلود هستند احساس گرسنگی می کنند؛ ولی در واقع به جای خوردن غذا بهتر است چشمان خود را ببندید و بخوابید.

 

● مکزیک

بزرگترین وعده غذایی را ظهر قرار دهید:

به جای خوردن میزان زیاد کالری در شب، که عادت اغلب آمریکایی هاست، مکزیکی ها به طور سنتی بزرگترین وعده غذایی خود را بین ساعت های ۲ الی ۴ بعد از ظهر می خورند. اگر شب غذای کمتری بخورید، صبح روز بعد گرسنه از خواب بیدار شده و صبحانه کاملی خواهید خورد که کنترل وزن را برای شما آسانتر خواهد کرد. به عنوان یک قانون کلی برای مبارزه با افزایش وزن، سعی کنید کالری مورد نیاز بدن تان در طول روز را از صبحانه و ناهار به دست آورید.

 

● فرانسه

مدت طولانی تری سر میز غذا بنشینید و صحبت کنید:

به طور میانگین ۹۲ درصد فرانسوی ها شام را به همراه خانواده میل می کنند، این عدد بین مردم آمریکا ۲۸ درصد می باشد. برای فرانسوی ها، غذا خوردن یک رویداد مهم در روز حساب می شود. برای آنها این کار مهمتر از انجام دیگر کارهاست. خوردن غذا به مدت طولانی و صحبت کردن ما بین آن، به کم خوردن شما کمک می کند.

● فنلاند

پیاده روی «نوردیک» داشته باشید:

نوردیک، ورزش نو و جدیدی شبیه ورزش اسکی است. این ورزش فعالیت مورد علاقه فنلاندی هاست. البته در آن به جای چوب از عصاهای مخصوص استفاده می شود این عصاها، در افراد مسن به حفظ تعادل شما کمک می کنند. در این ورزش عضلات بیشتر تمرین می کنند و انرژی مصرف شده در آن ۲۰ درصد بیشتر از کسی است که راهپیمایی تند می کند. همچنین این ورزش به تقویت عضلات بازوها، شانه ها و کمر، کمک می کند.


● هلند

بیشتر شاه ماهی بخورید:

هلندی ها حدود ۸۵ میلیون از این ماهی را در سال می خورند. یعنی حدود پنج ماهی برای هر هلندی در سال. این ماهی ها مانند ترشی تهیه شده سپس به همراه نان ها نرم و پیاز به عنوان ناهار خورده می شوند.
ماهی های چربی مانند شاه ماهی ها به علت داشتن مقدار زیاد امگا۳ به کاهش وزن کمک می کنند. این امگا۳، سطح هورمون های استرس که با نام کورتیزول شناخته شده اند را کاهش می دهد. زیرا بالا بودن سطح این هورمون ها باعث افزایش چربی دور کمر می شود. بدن شما با خوردن شاه ماهی یا کنسروهای ساردین کالری کمتری نسبت به خوردن همبرگر یا ماهی های دیگر جذب خواهد کرد. اما بهتر است خوشبو کننده دهان را بعد از خوردن فراموش نکنید.



چاره آنفولانزا چاره آنفولانزا

پزشکان می‌گویند: آشپزخانه شما منبعی شگفت‌انگیز از مواد درمان کننده و شفابخش برای بهبود علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا است که به شما کمک می‌کنند، سریع‌تر بهبود پیدا کنید.

اکنون که فصل پاییز فرا رسیده با کاهش دمای هوا، وزش باد و آغاز بارندگی، احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا افزایش پیدا می‌کند. هرچند برای هیچ یک از این دو بیماری ویروسی درمان مشخصی وجود ندارد اما بی‌تردید در آشپزخانه شما مواد خوراکی بسیاری یافت می‌شوند که می‌توانند به بهبود علائم بیماری و درمان سریع‌تر آن کمک کنند.

به گزارش پایگاه اینترنتی‌ای فارما پدیا، در این مقاله پزشکی فهرست برخی از این مواد خوراکی مفید و موثر در بهبود علائم آنفلوانزا و سرماخوردگی ارائه شده که به قرار زیر است...

 

1- شربت آب‌لیمو

که دارویی شگفت انگیز برای درمان گلو درد، پاک‌سازی خون و همچنین نرم کردن بافت‌های مخاطی است.‌

2-‌ سوپ مرغ

که از قرن بیستم تاکنون به عنوان یک خوردنی برای درمان آنفلوانزا و سرماخوردگی شناخته شده و واقعاً تأثیرگذار است.

3- خردل

که موجب کاهش تب، از بین رفتن مواد سمی و کمک به بهبود غشاء مخاطی در ریه‌ها می‌شود.

4- زنجبیل

که اگر به صورت چای زنجبیل مصرف شود، می‌تواند به عنوان یک ترکیب ضد ویروسی موثر میکروب‌ها را نابود سازد و برای درمان اختلال و آشفتگی معده نیز بسیار مفید است.

5- سیر

که یک گیاه فوق‌العاده مفید هم به لحاظ پیشگیری و هم به جهت درمان علایم آنفلوانزا و سرماخوردگی به شمار می‌آید. سیر خام خاصیت ضدقارچی و ضد باکتریایی و همچنین دارای خواص ضدویروسی فوق‌العاده‌ای است. متخصصان انگلیسی نیز در چندین آزمایش دریافته‌اند که سیر می‌تواند سرعت درمان آنفلوانزا را افزایش دهد.

6- نعناع

که اگر به صورت چای نعناع مصرف شود، می‌تواند موجب تشدید تعریق در هنگام تب شود. پس از نوشیدن چای نعناع، بلافاصله به رختخواب رفته و خود را گرم کنید تا در اثر تعریق زیاد، تب شما کاهش پیدا کند.

 

7- روغن کرچک

که اگر به شکل موضعی مصرف شده و روی قفسه سینه مالیده شود به باز شدن مجاری هوایی و بهبود گردش خون در ریه‌ها کمک می‌کند. برای این منظور قفسه سینه را با روغن کرچک ماساژ دهید. سپس با یک تکه پارچه وال و نازک، روی سینه را بپوشانید و با یک بطری حاوی آب داغ روی سینه را گرم نگه دارید.

8- پرتقال و مرکبات

که به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی ویتامین C اگر به صورت روزانه مصرف شوند، طول دوره بیماری را کاهش می‌دهند.

9- ماست

که مشکلات روده‌ای ناشی از آنفلوانزا را تسکین می‌دهد.

 

10- عسل

که خواص شفابخش فوق‌العاده‌ای دارد و برای درمان سرفه و افزایش توان سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. مصرف آن به همراه آب لیموی تازه و آب ولرم به صورت شربت ضد سرفه، توصیه می‌شود.

11- نمک و محلول آب نمک

که می‌تواند گلودرد را تسکین دهد و خاصیت ضدالتهابی دارد. همچنین شست و شوی مجاری بینی با محلول آب نمک به پاک شدن سینوس‌ها و جلوگیری و یا درمان احتقان بینی کمک می‌کند. تمیز کردن مجاری بینی نیز سرعت بهبود عفونت‌های سینوسی را افزایش می‌دهد.

12- آب درمانی

که روشی مفید برای افزایش گردش خون است و حمام آب داغ نیز در پایین آوردن تب موثر است.

13- مریم گلی

نیز به عنوان یک دهان‌شویه مناسب می‌تواند در درمان گلودرد موثر باشد.

14- بابونه

که به عنوان یک روش درمانی سنتی، مصارف پزشکی بسیاری دارد و از جمله این موارد، کمک به درمان علائم سرماخوردگی است.


حال این میوه را بخورید تا سرما نخورید

 

کیوی


● پر از ویتامین C

شما هم دقت کرده اید که با سرد شدن هوا بسیاری از میوه ها و سبزی هایی که منبع ویتامین C هستند در دسترسمان قرار می گیرند. از انواع مرکبات گرفته تا کلم های مختلف و حتی کیوی. انگار خداوند می خواهد با نعمات بی پایانش ما را از هر سرماخوردگی و بیماری عفونی محافظت کند. بله این میوه نیز یکی از منابع مناسب ویتامین C است و می دانید که خوردن مواد غذایی غنی از این ماده مغذی دفعات ابتلا به سرماخوردگی را به حداقل می رساند. به طوری که مطالعات نشان داده اند، در هر عدد کیوی متوسط که ۴۶ کالری انرژی دارد، ۵۷ میلی گرم ویتامین C است. به این دلیل متخصصان تغذیه این میوه را منبع عالی این ویتامین معرفی می کنند. حتماً می دانید که بررسی ها نشان داده اند افرادی که در برنامه غذایی روزانه خود از انواع آنتی اکسیدان ها استفاده می کنند کمتر به بیماری های قلبی عروقی، حملات قلبی و انواع سرطان ها دچار شده و سیستم ایمنی شان در شرایط رویارویی با استرس ها، قوی تر عمل خواهد کرد. یادتان باشد که هرچه کیوی هایتان رسیده تر باشند، آنتی اکسیدان بیشتری خواهند داشت و مغذی تر خواهند بود.

● فیبری محافظ قلب

علاوه بر ویتامین C، کیوی منبع غذایی مناسب فیبر نیز هست. به طوری که در هر عدد از آن ۵/۲ گرم از این ماده مغذی وجود دارد. جالب است بدانید، بررسی ها نشان داده اند، رژیم هایی که فیبر غذایی بالایی دارند، نمی گذارند سطح کلسترول به حد غیرمجاز و بیمارگونه برسد پس در محدوده طبیعی باقی می ماند و به این ترتیب ریسک ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و حملات قلبی کم می شود. همچنین، به دلیل باند شدن فیبرها به ترکیبات سمی در روده بزرگ و دفع سریع ترشان، احتمال بروز سرطان کولون به حداقل می رسد و سطح قند خون نیز در حد طبیعی تنظیم می شود. به این دلیل خوردن این میوه برای دیابتی ها، کسانی که سابقه بیماری قلبی دارند و یا چربی خونشان بالاست، توصیه می شود.

● آسم و کیوی

همان طور که گفتیم این میوه سرشار از ویتامین C است. دیده شده، دریافت این ماده مغذی در کاهش علایم بیماری آسم بسیار موثر است. از این رو، متخصصان تغذیه کلیه منابع غذایی این ویتامین را به بیماران توصیه می کنند. به علاوه، در مطالعه ای که روی ۱۸۷۳۷ کودک ساکن مرکز و جنوب ایتالیا به انجام رسیده، مشاهده شده است کودکانی که در هفته پنج تا هفت عدد کیوی را میل می کنند دارای علایم تنفسی کمتری نسبت به کودکانی هستند که فقط یک عدد از این میوه را می خورند. آنها کمتر به سرفه خصوصا سرفه های شبانه و مزمن می افتند و در کل شمار این سرفه ها کاهش چشمگیری پیدا می کند. به طوری که سرفه های شدید به میزان ۴۱ درصد و کلیه علایم به میزان ۳۲ درصد افت می کند.

● در خانه و آشپزخانه

در هنگام خرید کیوی، یکی از آنها را در میان انگشتانتان قرار داده و درصورتی که بر اثر فشار جزیی، نرمی در زیر دستانتان احساس شد، بهتر است آن را نخرید. این میوه را می توانید در دمای اتاق البته به دور از نور آفتاب و گرما قرار دهید و نهایتاً چند روزی آن را ذخیره کنید. هرگز این میوه را در کنار سیب، گلابی و یا موز قرار ندهید زیرا از این میوه ها گازی متساعد می شود که موجب رسیدن بیش از اندازه کیوی ها خواهد شد اما در صورتی که میوه شما نارس است می توانید آن را در کاغذ به همراه میوه های یاد شده قرار داده تا فرایند رسیدن انجام شود.

● هشدار برای کیوی

با وجود تمامی فوایدی که یک به یک برایتان گفتیم، این میوه از دسته میوه هایی محسوب می شود که اگزالات فراوانی دارد. اگزالات ترکیبی ست که وقتی وارد بدن می شود با کلسیم موجود در غذای دریافتی باند شده و در ارگان هایی مانند کلیه ها و کیسه صفرا موجب تشکیل سنگ می شود. به این دلیل نباید حداقل دو تا سه ساعت قبل و بعد از مصرف لبنیات و سایر منابع غذایی کلسیم و حتی قرص های کلسیم کیوی میل کرد زیرا هم این ماده معدنی جذب نمی شود و هم در افراد مستعد احتمال تشکیل سنگ بالا می رود.

 



بیف استروگانف بیف استروگانف 

مواد لازم :

 shirinioashpazi_mohanna@

گوشت مغز ران گوساله یا راسته ----- 1 کیلو
روغن ----------------------------------- 100 گرم
پیاز ------------------------------------- 3 تا 4 عدد
آرد -------------------------------------  1 قاشق سوپخوری
خامه ----------------------------------  150 گرم
چیپس خلالی ------------------------- 1 بسته
نمک و فلفل --------------------------- مقداری
سس سفید --------------------------- 1/2 پیمانه


طرز تهیه :

 shirinioashpazi_mohanna@

پیاز ها را سرخ کرده گوشت قیمه ای شده را به آن اضافه می کنیم وتفت می دهیم و می گذاریم تا آبش کاملا کشیده شود دو لیوان آب به گوشت اضافه کرده و می گذاریم گوشت کاملا پخته شود به طوری که آب گوشت تمام شود توجه داشته باشید که به هنگام پخت گوشت ، گوشت له نشود آرد را با 1/2 لیوان آب یا شیر مخلوط کرده وبه همراه نمک وفلفل به گوشتمان اضافه می کنیم تا دو سه جوش بزند و سس آن غلیظ شود گوشت آماده شده را از روی حرارت برداشته و سپس خامه را اضافه می کنیم و با چیپس یا پاستا پخته شده سرو می کنیم.

 

 

*موفق باشید*

    




نوشیدنی

بسیاری از افرادی که وزن زیادی دارند به دنبال راحت ترین راه برای رسیدن به یک بدن خوب و لاغر شدن هستند. این کار را می توان با کمک نوشیدنی ها نیز انجام داد.

نوشیدنی های بسیار زیادی هستند که می توانند خاصیت چربی سوزی را برای شما به همراه داشته باشند اما تنها تعدادی از آن ها بسیار خوب و کارآمد هستند. د راین مطلب نگاهی خواهیم داشت به تعدادی از این نوشیدنی های چربی سوز که می توانید روزانه از آن ها استفاده کنید...

 

آب هندوانه

 

نوشیدنی

یکی از بهترین و و سلامت ترین آبمیوه های دنیا اب هندوانه است که می توانید به کمک آن میزان بسیار زیادی از آب بدن را تامین و همچنین چربی های اضافی را بسوزانید. البته به این نکته توجه داشته باشید که اگر ذره ای به آن شربت و یا شکر اضافه کنید دیگر آن حالت اصلی خودش را ندارد. اب هندوانه همچنین ویتامین های بسیار زیادی مانند آمینواسیدهای لازم و همچنین لیکوپن های ضد سرطانی دارد.

 

چای نعناعی

 

نوشیدنی

چای نوشیدنی بسیار مفیدی است و البته در انواع متفاوتی می توانید آن را پیدا کنید. یکی از این چای ها، چای نعنایی است که باعث می شود تا بدن شما دارای طراوت خاصی شود. این چای را بهتر است به صورت طبیعی در خانه و یا از عطاری ها تهیه کنید. چای نعنا در کنار تامین کردن آب بدن می تواند چربی های اضافه بدن شما را نیز نابود کند.

 

آب آناناس

 

نوشیدنی

بار دیگر یکی از میوه های مفید برای چربی سوزی را در پیش داریم. آناناس شاید از دسته میوه های بسیار شیرین باشد اما اب آن در صورتی که به طور طبیعی استفاده شود می تواند چربی های بدن را کاملا نابود کند. اب آناناس دارای موادی است که کمک می کند تا چربی ها به راحتی خرد شوند.

 

شکلات تلخ

 

نوشیدنی

تا به حال اسمی از نوشیدنی های شکلاتی شنیده اید؟این نوشیدنی ها با آب کردن شکلات های تلخ و یا ترکیبی به وجود می آیند. اگر از شکلات های بسیار اصیل استفاده کنید می توانید به راحتی بدنی بسیار خوب و همچنین شکمی صاف و بدون چربی داشته باشید.

چای سبز

 

نوشیدنی

در مورد چای سبز مطالب بسیار زیادی تا به حال گفته شده است و یکی از اصلی ترین آن ها قدرت چربی سوزی چای سبز است. این نوشیدنی را می توانید بعد از ورزش و یا بعد از حمام کردن استفاده کنید. در این مواقع چای سبز بیشتری اثر را روی بدن دارد.



شناخت افراد

 

اگر بیسکویت های کاکائویی کرم دار را می پسندید:

 

شما سرشار از الهامات و تفکرات تازه هستید، بهترین طریقی که دوست دارید شیرینی مورد علاقه تان را بخورید، کدام است؟ آن را به 2 قسمت تقسیم می کنید؟ کرم آن را جدا می کنید؟ آن را در لیوان شیر خیس کرده و می خورید؟ به هر روشی که بیسکویت های کرم دار مورد علاقه تان را میل می کنید و از آن لذت خواهید برد...

 این شیرینی ها بیش از این که به دلیل مزه خوب شان معروف باشند، به دلیل تفکرات نوینی که شما پیرو آن هستید و از آن لذت می برید، معروفند! اگر شما این بیسکویت ها را دوست دارید، یک هنرمند با تصورات جالب هستید که این تصورات و ذهنیات، لحظه ای شما را ترک نمی کنند، شما مسلما بارها و بارها از طرف دوستان تشویق می شوید و مورد توجه قرار می گیرید؛ شما پر از ایده های نو و جدید هستید و می توانید ایده های خوب خود را فروخته و ثروتمند شوید! امتحان کنید، حتما موفق می شوید!


شیرینی های ساده بیسکویتی یا ویفری:

شما فردی با آگاهی و بینش بسیار و بافراست هستید، هرچند که این شیرینی های کره ای سنتی، خیلی مدرن و زیبا نیستند اما مزه خوب و عالی آن ها می تواند روح زندگی را در شما بیدار کند؛ شما قدرتی منحصر به فرد در دیدن و ادراک آن قسمتی از یک شیء یا فرد دارید که دیگران قادر به دیدن آن نیستند این امر از شما یک قاضی ویژه شناخت شخصیت می سازد، یک فرد باهوش و تیزبین و یک خریدار سختگیر و جدی و البته شخصی هستید که به هیچ عنوان نمی توان به او دروغ گفت!

شیرینی های کشمشی و گردویی با طعم دارچین و...:

شما یک ماجراجوی واقعی هستید؛ افرادی که عاشق مزه ها و طعم های نامعمول و در عین حال خوب هستند، هیچ گاه از امتحان کردن یک مزه خاص نمی هراسند و شاید به همین دلیل تن به ریسک های واقعی در زندگی می دهند، کودکان عاشق شما هستند، زیرا شما همیشه در صدر جدول برای انجام یک کار خطرناک هستید و بزرگسالان هم شما را دوست دارند زیرا زمانی که با شما هستند، آن ها را زیر بارانی از خاطرات زیبا، ماجراجویی ها و رفتارهای منحصربه فرد قرار می دهید که باعث به وجود آمدن احساس عالی و پر از تازگی و طراوت در آن ها می شوید!

شیرینی های خانگی با طعم کاکائو و نارگیل:

شما بسیار مهربان و البته ساده دل هستید؛ این شیرینی های ساده و در عین حال خوشمزه، شما را به یاد روزهای خوب گذشته می اندازد و به خاطر همین است که شما عاشق آن هستید؛ شما به یاد گذشته ها بسیار دلتنگ می شوید و هر لحظه از خاطرات خود را در حد توان حفظ می کنید، ارزش هر لحظه گذشته برای شما برابر با یک موفقیت کاری است از آلبوم عکس تا نخستین نقاشی، شما تاریخچه یک فامیل را با خود یدک می کشید البته این به این معنا نیست که شما در گذشته زندگی می کنید، شما در حال زندگی می کنید و خاطرات نوینی را با دوستان و آشنایان خود می سازید!

شیرینی های مربایی (انجیر، آلبالو و...):
 

شما مصمم و بااراده هستید؛ افرادی که عاشق این نوع شیرینی هستند، بسیار تمایل دارند بزرگسالانی مسئولیت پذیر باشند، یک مدیر استثنایی که به خانه نرسیده، به صورت حساب ها و نامه ها رسیدگی می کند. آماده شدن برای آینده و حوادث غیرمنتظره، تمام انرژی و تلاش شما را می گیرد اما فراموش نکنید در ازای کار سختی که انجام می دهید، سرمایه لازم را نیز برای زندگی خود پس انداز کنید. مزه شیرین این شیرینی، همیشه شیرینی یک زندگی راحت و بی دردسر را برای شما تداعی می کند.

پس نتیجه می گیریم: اگر شما شیرینی دوست دارید، حالا هر نوع شیرینی با هر طعمی، سرشار از خصوصیات خوب شخصیتی هستید و بدی در شما راهی ندارد!



کرم کارامل

مواد لازم:

 shirinioashpazi_mohanna@

شکر --------------------------- 150 گرم
تخم مرغ ----------------------- 4 عدد
شیر ---------------------------  2/5 پیمانه
خامه صبحانه ------------------ 50 گرم
وانیل -------------------------   1/2 قاشق چایخوری

 
طرز تهیه :

 shirinioashpazi_mohanna@

50 گرم شکر را روی حرارت قرار داده تا به صورت کارامل در آید ظرف مورد نظر را با کره یا روغن جامد چرب کرده کارامل را داخل ظرف می ریزیم نصف شکر از 100 گرم شکر را با شیر روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در شیر حل شود سپس از روی حرارت بر داشته و می گذاریم شیر کمی سرد شود بقیه شکر را باتخم مرغ و وانیل به وسیله همزن برقی خوب می زنیم تا حجم تخم مرغ دو برابر شود شیر سرد شده را به همراه خامه به تخم  مرغ اضافه کرده و تمام مواد را با قاشق یا مفتول دستی هم می زنیم مواد را روی کارامل ریخته در ظرفی دیگر مقداری آب ریخته و در فر قرار می دهیم و ظرف دسر را روی آب قرار می دهیم و به صورت بن ماری داخل فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت ونیم پخت می کنیم در فر را تا 20 دقیقه نباید باز کنیم به دلیل اینکه پف کرم می خوابد بعد از یک ساعت و نیم یک عدد چوب کبریت داخل کرم فرو کرده اگر مواد به چوب چسبید باید یک ربع دیگر در فر بماند توجه داشته باشید که آب ظرف تمام نشده باشد بعد از پخت از فر در آورده و می گذاریم کامل سرد شود سپس در یخچال قرار داده می گذاریم کرم یک شب کامل بماند سپس کرم را در ظرف مناسب بر می گردانیم و سرو می کنیم .

 

*موفق باشید*

    




در یک مطالعه که بر روی 1000 فرد بزرگسال سالم انجام شد، مشخص گردید در افرادی که 5 بار در هفته شکلات می خورند، شاخص توده بدن (BMI) کمتر از افرادیست که شکلات نمی خورند.
این یافته بر خلاف تئوری های قبلی بود که گفته می شد مصرف شکلات به دلیل چربی و انرژی بالا موجب افزایش وزن بدن می شود.
محققان معتقدند که ترکیباتی در شکلات وجود دارد که متابولیسم و سوخت و ساز بدن را تقویت می کنند. یکی از این ترکیبات آنتی اکسیدانی به نام اپی کاتچین است...
 

شکلات


شکلات تلخ، یک انتخاب هوشمندانه

متخصصان تغذیه معتقدند که شکلات تلخ (حاوی 60 درصد کاکائو و یا بیشتر) یک انتخاب خوب برای کسانی است که از رژیم غذایی کم کالری پیروی می کنند.

طعم تلخ شکلات تلخ، اشتها را مهار می کند. چربی موجود در این ماده غذایی نیز سرعت هضم را کاهش داده و اشتها را برای مدت نسبتا طولانی کنترل می نماید.

علاوه بر این، شکلات حاوی مقادیری کافئین است که در افزایش متابولیسم نقش دارد. 

در پایان این تحقیق توصیه شده است 5 گرم شکلات تلخ (تقریبا به اندازه یک تمبر پستی) که 30 کالری انرژی دارد، در رژیم غذایی خود بگنجانید.

شش خاصیت باور نکردنی شکلات:

1-شکلات سرشار از مواد معدنی می باشد


گنجینه ای غنی از فواید است ! گاز گرفتن حتی یک تکه ی کوچک شکلات سیاه پر از مواد معدنی مانند منیزیم ، فسفر و همینطور پتاسیم ، آهن، زینک و ویتامین های دیگر از جمله گروه B می باشد. همراه با یک رژیم غذایی متنوع، شکلات یک رژیم غذایی متعادل را ترویج می دهد.


2-شکلات واقعی ضد افسردگی است


شکلات برای روحیه خیلی خوب است و بگذارید اینطور باشد! چرا؟ اولاً به دلیل این که یک ماده ی معدنی شناخته شده به نام منیزیوم و آرامش بخش در آن وجود دارد و برای انتقال تکانه های عصبی در مغز مهم است. همچنین به دلیل آن که غنی از تئوبرومین است، که یک محرک است، اما تیرامین و فنیلتیلامین، دو ماده ی نزدیک به آمفتامین ها در مغز که به افزایش اثرات انتقال دهنده های عصبی اقدام می کنند. داشتن این خصوصیات شکلات را به یک داروی ضد افسردگی طبیعی بدل کرده است.

3-شکلات به از بین رفتن چین و چروک کمک می کند


شکلات سیاه جزو 10 تا از بهترین غذاهای جوانی است ! کاکائو در واقع یکی از غنی ترین منابع غذایی از فلاونوئیدها و بخصوص در کاتشین ها ست، که خواص آنتی اکسیدانی خوبی برای آن ها شناخته شده است. برای درو کردن این فواید بی شمار ، بدون احساس گناه خودتان را از گاز زدن به شکلاتی سرشار از کاکائو محروم نکنید ، زیرا به شما کمک می کند بدنی جوانترو پویا تر در طولانی مدت داشته باشید، مراقب باشید که اگرشکلات شیری یا شکلات سفید باشد کاکائو حاوی آن مقدار خیلی کمی فلاونوئیدها دارا است.

4-شکلات درجلوگیری از بیماری های قلبی کمک می کند


فلاونوئیدها در کاکائو و شکلات سیاه نقش سودمندی در حمایت از بیماری های قلبی و عروقی دارد. در واقع کلسترول بد خون را پایین می آورن دو از کشش دیواره های رگ های خون بدن محافظت می کنند . این هم دلیل دیگری برای این که شکلات بیشتری بخورید !

5-شکلات مانع از فشار خون بالا می شود


این ماده ی غذایی مانع از بالا رفتن فشار خون می شود. غنی از فلاونوئیدهاست ، در واقع به طور قابل توجهی فشار خون را پایین می آورد و به ثبات فشار خون کمک می کند. شکلات سیاه از دیابت نوع دوم جلوگیری می کند .

6-شکلات چاق نمی کند


سرشار از چربی و کربوهیدرات است ، شکلات به طور متوسط حاوی 500 کالری در هر 100 گرم می باشد. کالری بسیاری دارد ولی نباید از رژیم غذایی تان حذفش کنید. شکلات سیاه ویتامین های بسیار قوی دارد. هر روز گاز زدن به شکلات باعث می شود مواد غذایی بی فایده و پر کالری نخورید و با این کار هم کالری لازم را بدست آورده اید و هم همراه آن از سایر فواید شکلات بهره برده اید و در ضمن، دیگر سراغ سایر خوردنی های چاق کننده نمی روید.

حال از دیدن عکس های زیر لذت ببرید..

 

شکلات

ظروف شکلاتی

شکلات

شکلات

شکلات



کباب ترکی

مواد لازم برای 4 نفر:

 shirinioashpazi_mohanna@

مغزران گوساله ----------- 500 گرم
روغن مایع ----------------  2 تا 3 قاشق غذاخوری
پودرسیر ------------------  1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه -------- مقداری

 

مواد لازم برای سس گوشت:

 shirinioashpazi_mohanna@

پیاز رنده شده ---------------- 1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده -----  2 عدد
روغن مایع -------------------- 2 قاشق غذاخوری
آویشن -----------------------  1 قاشق مرباخوری
سیر -------------------------- 2 تا 3 حبه
نمک وفلفل سیاه ------------ مقداری
فویل -------------------------- 1 تکه

 

طرزتهیه:

shirinioashpazi_mohanna@

گوشت را به تکه های نازک به اندازه کف دست می بریم تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و گوشت را داخل این سس چند ساعتی در یخچال می خوابانیم سپس گوشت را از سس در آورده و روی ورق آلومینیوم همه گوشت را روی هم می چینیم و با آلومینیوم محکم می پوشانیم و در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند سپس از فریزر در آورده قبل از اینکه یخش باز شود از فویل در آورده و برش های خیلی نازک می زنیم و در یک ماهیتابه روغن ریخته و گوشت را در آن سرخ می کنیم پودر سیر و نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و لای نان را با گوشت و پیاز خلال شده و برش های گوجه فرنگی و فلفل کبابی پر می کنیم .

  

*موفق باشید*

    




پای ذوق و هنر که در میان باشد سبزی و میوه فروشی هم تبدیل به یک گالری هنری می‌شود که تابلوهای آن از جنسی متفاوت است.

عکس ها را ببینید ولذت ببرید...

 

فروشگاه

 

فروشگاه

 

فروشگاه

 

فروشگاه

 

فروشگاه

 

فروشگاه

 

فروشگاه

 

فروشگاه

 

فروشگاه

 

فروشگاه

 

فروشگاه

 

فروشگاه



اسلایس

مواد لازم:

 shirinioashpazi_mohanna@

بیسکویت پودرشده ----------------- 250گرم
کره ---------------------------------- 150 گرم
دارچین ------------------------------ 1/2 قاشق چایخوری
کمپوت آناناس خرد شده ----------- 450 گرم
آب کمپوت آناناس ------------------- 1/4 پیمانه
پودرژلاتین --------------------------- 1 قاشق سوپخوری
پودرقند -----------------------------  50 گرم
پنیرخامه ای ------------------------ 150 گرم
آبلیمو ------------------------------- 1 قاشق سوپخوری
ماست خامه ای -------------------- 1/2 پیمانه
خامه زده شده --------------------- 1 پیمانه


طرز تهیه :

 shirinioashpazi_mohanna@

درون قالبی به ابعاد30*20سانتی مترفویل قرارداده به طوری که فویل ازلبه های قالب بلندترباشد آن را چرب کرده، کره را ذوب می کنیم وبا دارچین وبیسکویت پودرشده مخلوط میکنیم وداخل قالب پرس می کنیم و30 دقیقه در یخچال قرارمی دهیم.برای تهیه رویه،پودرژلاتین را روی آب آناناس پاشیده و به صورت بن ماری پودر ژلاتین را حل می کنیم سپس پودر قند را اضافه کرده و کنار می گذاریم کمپوت آناناس خرد شده را با پنیر خامه ای وآبلیمو و ماست خامه ای و خامه زده شده مخلوط کرده و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم ومواد رویه را روی بیسکویت ها می ریزیم وسطح آن را صاف می کنیم ودر یخچال قرار می دهیم تا کاملا مواد ببندد سپس به ابعاد 5*5 سانتی متر برش می زنیم و از قالب خارج می کنیم وروی آن را با خرده های بیسکویت و آناناس و خامه به دلخواه تزئین می کنیم .

 

*موفق باشید*

    




خواص گیاهان

برای دیدن خواص گیاهان، روی هر یک کلیک کنید:
 

• آرتیشو (کنگر فرنگی) (Artichoke)

• آفتاب گردان (Sunflower)

• آقطی سیاه (انگور کولی) (Elderberry)

• آووکادو (Avocado)

• اسطوخودوس (Lavander)

• اسفناج (Spinach)

• انار (Pomegranate)

• انجیر (Fig)

• انگور (‌Grape)

• بابا آدم (Burdock)

• بابونه (Chamomile)

• بادام (Almond)

• بادام زمینی (Peanut)

• بادمجان (Eggplant)

• باقلا (Faba bean)

• برنج (Rice)

• بلوط (Oak)

• به (Quince)

• پرتقال (Orange)

• پسته (Pistachio)

• پیاز (Onion)

• تخم شوید (Dill Seed)

• تخم کتان (Flax Seed)

• ترب و تربچه (Radish)

• تمبر هندی (Tamarind)

• توس (غان) (White Birch)

• جعفری (Parsley)

• جو (Barley)

• جوانهٔ گندم (Wheatgerm)

• جودوسر (یولاف) (Oat)

• چای کوهی (St.johns Wort)

• چغندر (Beets)

• ختمی (Marshmallow)

• خرما (Date)

• خیار (Cucumber)

• دارچین (Cinnamon)

• ذرت (Corn)

• رازیانه (Fennel)

• روناس (Madder)

• ریحان (Basil)

• زردآلو (Apricot)

• زردچوبه (Turmeric)

• زعفران (Saffron)

• زنجبیل (Ginger)

• زیتون (Olive)

• زیره سبز (Cumin Seed)

• سیب (Apple)

• سیب زمینی (Potato)

• سیر (Garlic)

• شاه پسند وحشی (Vervain)

• شبدر قرمز (Red Clover)

• شلغم (Turnip)

• شنبلیله (Fenugreek)

• شیرین بیان (Liquorice )

• صبرزرد (Aloe)

• عدس (Lentil)

• علف هفت‌بند (Knotgrass)

• عناب (Jujube Tree)

• فلوس (Cassia)

• فندق (Hazelnut)

• قاصدک (Dandelion)

• کاهو (Lettuce)

• کنجد (Sesame)

• کوشاد (ژانسیان) (Gentian)

• گاوزبان (Borage)

• گردو (Walnut)

• گشنیز (Coriander)

• گوجه فرنگی (Tomato)

• گیاه دم اسب (Horsetail)

• گیاه زوفا (Hyssop)

• لوبیا (Kidney bean)

• لوبیای سویا (Soy bean)

• لیمو ترش (Lemon)

• مارچوبه (Asparagus)

• مامیران کبیر (Greater celandine)

• موز (Banana)

• میخک (Clove)

• نارگیل (Coconut)

• نخود (Chickpea)

• نعناع (Peppermint)

• هل (Cardamom)

• هلو (Peach)

• هندوانه (Watermelon)

• هویج (Carrot)

• یونجه (Alfalfa)



آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما