باسلق

مواد لازم :

 shirinioashpazi_mohanna@

نشاسته --------------- 2 پیمانه
آب --------------------- 1/5 پیمانه
گلاب ------------------- 1 پیمانه
شکر-------------------  2 پیمانه
گردو ------------------- 1 پیمانه
کره -------------------- 2 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل ------------ برای تزئین

 

طرز تهیه :

 shirinioashpazi_mohanna@

ابتدا نشاسته را در 1/3 لیوان آب سرد مخلوط کرده و می گذاریم ته نشین شود سپس آن را صاف می کنیم آب و گلاب و شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا مواد غلیظ شود این کار را آنقدر انجام می دهیم تا مایه از ظرف جدا شود سپس کره را اضافه کرده  مایع باسلق را روی کاغذ نارگیل پاشیده شده پهن می کنیم و گردو ها را که به وسیله نخ و سوزن همانند زنجیر ردیف کرده ایم را وسط مایع باسلق پهن شده قرار می دهیم و به وسیله کاغذ زیر باسلق مواد را رول می کنیم و نخ را از وسط باسلق بیرون می کشیم سپس می گذاریم باسلق کاملا سرد شود سپس باسلق ها را برش زده و روی هر باسلق یک گردو قرار می دهیم .

 

*موفق باشید*

مهین خاکزاد 

    




صبحانه

هر کشوری، آداب و رسوم مخصوص خود را دارد و یکی از اصلی ترین موارد تشکیل دهنده فرهنگ هر کشور، غذاهای آن است. در این میان، صبحانه، در میان سایر وعده های غذایی، از اهمیتی فوق العاده در اکثر کشورهای جهان برخوردار است.

در این مطلب، قصد داریم شما را با غذای صبحگاهی مردمان پنجاه کشور جهان آشنا کنیم.

 

۱- صبحانه ایرانی

صبحانه سبک و مغذی ایرانی شامل چای، نان، پنیر، گردو، کره، مربا، عسل می باشد. حلیم و املت نیز از غذاهای رایج در سفره های ایرانی است. حلیم خوراکی لذیذ و مخلوطی از بلغور گندم، نخود، گوشت تکه شده، دارچین و شکر است که بصورت گرم و یا سرد صرف می گردد.

 

صبحانه

 

2- صبحانه کامل انگلیسی

شامل لوبیا، سوسیس، بیکن (گوشت خوک ورقه شده) ، تخم مرغ، قارچ، گوجه، پودینگ سیب زمینی و در صورت تمایل پودینگ سیاه و نان تست می باشد. این صبحانه با چای، قهوه و یا آب پرتقال صرف می گردد.

 

صبحانه

 


۳- صبحانه کوبایی

نقش اصلی این صبحانه را نان تست منحصر بفرد کوبایی برعهده دارد. این نان، تُست شده و روی آن کره زده می شود و به قسمت هایی برش می خورد. هنگام صرف، این نان را در قهوه زده و میل می کنند. قهوه شیرین و شیر مخلوط به همراه اندکی نمک، نوشیدنی این صبحانه را تشکیل می دهد.

 

صبحانه

 

۴ -صبحانه لهستانی

صبحانه سنتی لهستانی که معروف به Jajecznica است، شامل نیمرو، همراه برش هایی از Kielbasa و پنکیک سیب زمینی می باشد.

 

صبحانه

 

۵ -صبحانه سریع اسپانیایی

Pan a la Catalana یا Pan con Tomate صبحانه ای ساده و خوشمزه است. نان را در سیر تازه و گوجه فرنگی غلطانده سپس مقداری روغن زیتون و نمک روی آن می پاشند و با ژامبون و یا سوسیس میل می کنند.

 

صبحانه

 

۶ -صبحانه مراکشی

اجزای تشکیل دهنده این صبحانه، نان های گوناگونی است که با ترشی، مربا، پنیر و کره صرف می شوند. این نان ها در اندازه های بزرگ تهیه می شوند. همچنین پنکیک سمولینا که به Baghir مشهور است، بسیار لذیذ می باشد.

 

صبحانه

 

۷ -صبحانه سالم هاوایی

علاوه بر میوه های خوشرنگ و آبدار، شیرینی های حلقه ای که بسیار خوشمزه و انرژی زا هستند در هاوایی طرفداران بسیار زیادی دارند.

 

صبحانه

 

۸ -صبحانه سوئدی

مهمترین بخش این صبحانه، پنکیک سوئدی است که به Pannkakor معروف است. این پنکیک شباهت زیادی به کرپ دارد و دو سمت خمیر آن در روغن سرخ می شود. این پنکیک، معمولاً با میوه های شیرین و یا مربا سرو می شود.

 

صبحانه

 

۹ -صبحانه و خوراک ایرلندی

ایرلندی ها صبحانه ای دلچسب و گرم می خورند. Hafragrautur یا بلغور جو که با شکر قهوه ای و کشمش و آجیل مخلوط شده و در ایرلند طرفداران زیادی دارد.

 

صبحانه

 

۱۰ -صبحانه پرتغالی

مقدار زیادی قهوه و نان Croissant، پر شده از سبزیجات و مواد مغذی، صبحانه پرتغالی را تشکیل می دهند.

 

صبحانه

 

۱۱ -صبحانه استرالیایی

تنها یک عنصر بسیار مهم که در اینجا وجود دارد Vegemite است .در کوله پشتی استرالیایی هایی که به مسافرت می روند اغلب می توانید ظرف حاوی Vegemite را پیدا کنید. فقط در جنگ بین Vegemite و Marmite مداخله نکنید. هر چند که تقریباً همه نسبت به کیفیت بهتر Marmite آگاهند، اما بهتر است در صبحانه آنها دخالت نکنیم.

 

صبحانه

 

۱۲ -صبحانه برزیلی

انتخابی از گوشت های لذیذ، پنیرها و نان یک صبحانه معمولی در اینجاست.

 

صبحانه

 

۱۳ -صبحانه ایتالیایی

شاید فکر کنیم، ایتالیایی ها ملیتی هستند مشهور به خوردن غذاهای سنگین. شاید هم برای خوردن یک پیتزا بزرگ پنیری برای نهار و یا یک بشقاب پاستا برای شام، ترجیح میدهند صبحانه کمی بخورند. هرچند خوردن پیتزا و پاستا به عنوان صبحانه نیز برای آنها عادی است. در هر دو صورت ایتالیایی ها معمولاً یک فنجان کاپوچینو به همراه کروسانت را برای صبحانه ترجیح می دهند.

 

صبحانه

 

۱۴ -صبحانه ولز انگلستان

به نظر میرسد این نان تست پنیری به من لبخند می زند. Welsh Rarbit که نام دیگر آن پنیر بر روی نان تُست است بهترین و خوشمزه ترین صبحانه در ولز محسوب می شود. حتی تماشای حباب های پنیر، خوشمزگی این نان مخصوص را القا می کند. و چه بهتر اگر به همراه سس Worcestershire (نام یک شهر در انگلستان) خورده شود. مممممم! اما صبر کنید. هنوز ۳۶ صبحانه دیگر هم در این لیست هستند.

 

صبحانه

 

۱۵ -صبحانه  دانمارکی

مخلفات یک صبحانه دانمارکی زیاد هستند. در بشقاب صبحانه دانمارکی معمولا نان چاودار، پنیر، کالباس، ژامبون، مغز انواع خشکبار، عسل، مربا و بعضی مواقع حتی یک ظرف کوچک شکلات پیدا خواهید کرد. اینکه بیکن به اندازه ای که تصور می شد در میان آنها طرفدار ندارد، کمی عجیب به نظر می رسد.

 


 

۱۶ -صبحانه فیلیپینی

چیزی که از یک صبحانه در فیلیپین انتظار دارید، بیشتر به میوه های محلی اش وابسته است. انبه، برای نظم بخشیدن به دستگاه گوارش شما مناسبند. همچنین برای بالا نگه داشتن انرژی روزانه، برنج گزینه مناسبی خواهد بود، یا سوسیس های مخصوصی که با نام longganisa شناخته شده هستند. برنج سرخ شده سپس با تخم مرغ، انواع گوشت و لوبیا مخلوط شده و یک صبحانه خوشمزه فیلیپینی را تشکیل می دهند.

 

صبحانه

 

۱۷ -صبحانه آلاسکایی

ترکیب گوشت گوزن شمالی و تخم مرغ به همراه نوعی پنکیک، صبحانه آلاسکایی محسوب می شود

 

صبحانه

 

۱۸ -صبحانه سنتی آلمان

سوسیس، پنیر محلی و نان پخته شده تازه یک صبحانه معمولی برای آلمانی ها محسوب می شود که با یک قهوه خوشمزه سرو می گردند.

 

 صبحانه

 

۱۹ -صبحانه مشهور آمریکایی

پنکیک ضخیم دست ساز با شهد و آلوی وحشی و ورقه های نازک بیکن بر روی آن صبحانه مشهور آمریکا به حساب می آید.

 

صبحانه

 

۲۰ -صبحانه فرانسوی

آه کروسانت و باز هم کروسانت، من عاشق کروسانت هستم. می توانید آنها را یا بادام خرد شده، کره، شکلات و یا خامه نوش جان کنید. آنها همیشه خوشمزه هستند.

 


 

۲۱ -صبحانه هندی

در اینجا ما سیب زمینی سرخ کرده با رزماری، تخم مرغ با توفوی هندی، عدس، سوسیس گیاهی و موز برشته فلفلی را می بینیم. مخلفات صبحانه در هند کاملاً به محل و منطقه ای که در آن قرار دارید بستگی دارد. اما اگر به دنبال یک صبحانه هندی می گردید تقریباً چیزی شبیه به همین صبحانه و در همین رنج است.

 

 صبحانه

 

۲۲ -صبحانه  اسکاتلندی

شاید انتظار صبحانه ای شبیه انگلیسی ها و یا ایرلندی ها را داشته باشید. اما ظاهراً دل و جگر سرخ شده گوسفند به همراه تخم مرغ، صبحانه محبوب اسکاتلندی ها به شمار می رود.

 

صبحانه

 

۲۳ -صبحانه تایلندی

شما این صبحانه را در سراسر تایلند و در تمامی دکه های آن پیدا می کنید. ماهی نعنایی تند و گوشت خوک تند و شیرین که به همراه برنج سرو می شود. دارای طعمی عالی است. همچنین این صبحانه بسیار ارزان و در حدود ۳۰ بات هزینه دارد. صبحانه در تایلند با آن چیزی که به عنوان نهار یا شام خورده می شود، تفاوت چندانی نمی کند.

 

صبحانه

 

۲۴ -صبحانه آرژانتینی

صبحانه در آرژانتین معمولاً Mate (نوشیدنی که از دم کرده برگ Yerba بدست می آید) یا dulce de leche (نوعی کارامل مخصوص که با شیر درست می شود) به همراه Facturas (نوعی شیرینی شبیه کورسانت) را شامل می شود.

 

صبحانه

 

25– صبحانه کانادایی

آن بخش صبحانه که شبیه تخم مرغ است در واقع Perogie نام دارد. Perogie ها آب پز، پخته شده و یا سرخ شده هستند و از خمیری مانند خمیر پیراشکی که از سیب زمینی، کلم ترش، گوشت، پنیر یا میوه پر شده است، تشکیل شده اند. در کنار این غذا نیز مقداری سوسیس و نان تست سرو شده است.

 


 

26- صبحانه مکزیکی

بشقاب خوش آب و رنگ بالا شامل گوشت گاو، Chilaquiles و دیگر مخلفاتی است که در Manzanillo (یکی از شهرهای مکزیک) خورده می شود. Nachos، پنیر و لوبیا نیز از دیگر مخلفات معمول این صبحانه تند و خوشمزه است.

 


 

۲7 -صبحانه روسی

oladi صبحانه منتخب روسی است که سرخ کردنی است، تا حدودی شبیه پنکیک، درون آن نرم و لطیف و لبه های بیرونی آن ترد است و زمانی لذیذ تر می شود که به همراه خامه ترش، عسل، مربا یا توت تازه سرو شود.

 


 

۲8 -صبحانه ویتنامی

معمولاً شامل مقداری خوراک گوشتی است که با مخلوط سمولینا/فرنی همراه می شود. آنچه در عکس بالا مشاهده می کنید فرنی خوک است. این غذا ترکیبی از دونات چینی، جوانه لوبیا، روده خوک پر شده از گوشت خوک چرخ کرده تند و مخلفات دیگر آن که به هر حال کمی لذیذ تر از نان تست و مرباست.

 

صبحانه

 

29 -صبحانه در پرو

ceviche یک غذای محبوب است که در هر سه وعده غذایی یعنی صبحانه، نهار و یا شام مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا یک غذای دریایی است که از ماهی تازه ی خوابانده شده در آب مرکباتی همچون لیمو و فلفل چیلی تشکیل شده است.

 

 صبحانه

 

۳0 -صبحانه در بولیوی

صبحانه بولیویایی ها، یک خوراکی به نام Saltenas را شامل می شود که از غذاهای سنتی این کشور است. این خوردنی لذیذ، معمولاً با گوشت و سبزیجات تهیه و به همراه شکر خورده می شود.

 

صبحانه

 

۳1 -صبحانه مصری

غذای مردم مصر در صبحگاهان Ful Madames است. غذایی پر و پیمان که باقلا، نخود، سیر و لیموترش را شامل می شود. این اغذیه که طرفداران زیادی در کشورهای شاخ آفریقا و شبه جزیره عربستان دارد، به همراه روغن زیتون، کاین، سس، تخم مرغ آب پز و برخی سبزیجات سرو می شود.

 

صبحانه

 

۳2 -صبحانه در ژاپن

توفو، به همراه ماهی و برنج، صبحانه محبوب ژاپنی ها و بسیاری کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا به شمار می رود. توفو پنیری مخصوص است که از شیرسویا به دست می آید و یک صبحانه مقوی و نیمه سالم برای ژاپنی ها است.

 

صبحانه

 

۳3 -صبحانه در چین

در چین، صبحانه بسیار شبیه نهار و شام است! نودل، برنج، مرغ و سبزیجات سرخ شده غذای غالب چینی ها را تشکیل می دهد.

 

صبحانه

 

۳4 -صبحانه در مالزی

اگر در مالزی به دنبال یک صبحانه پر طرفدار بگردید، احتمالاً یک کاسه نودل به اضافه تخم مرغ و سبزیجات، همراه با مقادیر متنابهی ادویه جات خوشمزه، چیزی است که شما پیدا می کنید.

 

صبحانه

 

۳5 -صبحانه مغول

گوشت آب پز شده و پر از چربی گوسفند، به همراه آرد، برخی لبنیات و برنج در مغولستان صبحانه به حساب می آید. البته در مناطق غربی این کشور، ممکن است در وعده های غذایی مختلف، گوشت اسب جایگزین گوشت گوسفند شود.

 


 

۳6 -صبحانه در بلیز

بلیز (Belize)، کشوری در آمریکای مرکزی است. همسایه مکزیک و گواتمالا. غذای محبوب مردمان این کشور برای صبحانه، خمیری مثلثی شکل به نام Fry Jack است که در روغن سرخ می شود. این خمیر سرخ شده را معمولاً به همراه لوبیا، تخم مرغ، مربا یا عسل صرف می کنند.

 

صبحانه

 

۳7 -صبحانه مجارستانی

در مجارستان، بیسکوئیتی سنتی به نام Pogácsa، غذایی ثابت و محبوب برای صبحانه محسوب می شود.

 

 صبحانه

 

۳8 -صبحانه کُره ای

به مانند مردمان چین، صبحانه در کره هم شباهت زیادی به نهار و شام دارد. یک بشقاب کوچک کیمچی، یک کاسه برنج و یک کاسه سوپ سبزیجات معمولاً غذایی است که بین مردم این سرزمین از محبوبیت برخوردار است.

 

صبحانه

 

39 -صبحانه پاکستانی

نانی روغنی به نام Aloo Paratha که از محبوبیت ویژه ای برخوردار است، در پاکستان یکی از غذاهای غالب برای صبحانه است. خمیر این نان به همراه سبزیجات آماده و در ماهی تابه سرخ می شود. این نان به همراه ترشی، ادویه جات و سس های تند سرو می شود و برخی اوقات نیز به همراه چای آن را تناول می کنند.

 

صبحانه

 

40 -صبحانه در استونی

این صبحانه شامل نان گندم که روی آن پنیر و کشک مالیده شده است، می باشد که در زبان محلی به نان توست کرمی نیز مشهور است.

 

صبحانه

 

۴1 -صبحانه در اُردن

این صبحانه دارای تنوع بالایی است که شامل فلافل، روغن زیتون، سوسیس گوشت بره، کره و مربا و گوشت گاو می باشد.

 

صبحانه

 

۴2 -صبحانه در ونزوئلا

این خوراک ترکیبی از پنیر تازه، گوشت قیمه و انواع حبوبات و لوبیا می باشد.

 

صبحانه

 

43 -صبحانه در کلمبیا

در کلمبیا، شیر، پیازچه یا تره فرنگی و پنیر، صبحانه محبوب مردم را تشکیل شده است.

 

صبحانه

 

44 -صبحانه در غنا

صبحانه محبوب و رایج در این کشور آفریقایی واکی می باشد که اساسا از برنج پخته شده به همراه حبوبات تشکیل می شود.

 

صبحانه

 

45 -صبحانه در اوگاندا

صبحانه رایج در اوگاندا خوراکی معروف به کاتوگو می باشد که ترکیبی از موز سبز پخته شده مخلوط با گوشت گاو یا سس سبزیجات است.

 

صبحانه

 

46 -صبحانه در باهاما

برای تهیه این خوراک، ذرت پوست کنده پخته شده با شیر یا آب و یا ذرت معمولی را با آب در حال جوش مخلوط می کنند تا به شکل فرنی در بیاید. رواج این صبحانه به زمان برده داری برمی گردد که همه برده ها ناچار به خوردن این غذا بوده اند. امروزه میگو و گوشت نیز به این فرنی اضافه می شود.

 

صبحانه

 

47 -صبحانه در کاستاریکا

گالوپینتو صبحانه رایج و استاندارد در کاستاریکا می باشد که از لوبیای سیاه، نوعی کرم ترش، سالسالا و نان ذرت مکزیکی تشکیل شده است. اهالی کاستاریکا معمولا مقداری آووکادو و بارهنگ رسیده سرخ شده یا گوشت سرد هم در کنار این صبحانه میل می کنند.

 

صبحانه

 

48 -صبحانه در جمهوری دومینیکن

این صبحانه که به مانگیو معروف است از بارهنگ جوشیده شده با کره، سوسیس، پنیر و تخم مرغ تشکیل شده است. این صبحانه را با یک فنجان شکلات داغ میل می نمایند.

 

صبحانه

 

49- صبحانه ترکی

یک صبحانه کامل ترکی شامل چند نوع پنیر، کره، زیتون، گوجه فرنگی، خیار، مربا، عسل و گوشت ادویه دار می باشد.

 

صبحانه

 

 

 



نان خامه ای

مواد لازم:
shirinioashpazi_mohanna@

آب ----------------------- 1 پیمانه
شربت ------------------  1 قاشق غذاخوری
آرد ----------------------- 1 پیمانه سرخالی
شکر --------------------  1 قاشق غذاخوری
روغن مایع --------------- 25 گرم
وانیل ---------------- --- 1/2 قاشق چایخوری
بکین پودر --------------  1/2 قاشق پایخوری
تخم مرغ ---------------  2 تا 3 عدد



طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

آب و شکر و روغن را روی حرارت قرار می دهیم ومی گذاریم آب بجوشد آرد را یک مرتبه اضافه کرده ومدام هم می زنیم تا آب خمیر تبخیر شود مواد را از روی حرارت برداشته و در یک ظرف دیگر می ریزیم و یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و وانیل و بکین پودرو شربت را نیز اضافه کرده با همزن تمام مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم خمیر آماده شده را در قیف ریخته و در سینی چرب شده شکل می دهیم و در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می دهیم بعد از پخت و سرد شدن داخل نان ها را با خامه زده شده پر می کنیم یا وسط نان ها را با چاقو بریده و به وسیله قیف مابین نان ها را پر می کنیم .

  

*موفق باشید*

    




عسل


مجله سیب سبز:   عسل در بسیاری از کشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی کم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است که موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشکان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باکتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یکی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد. خوشبختانه در سال‌های اخیر توجه به تولید عسل‌ از شهد گل گیاهان دارویی مانند گل بابونه و گل آویشن موجب شده تا عسل‌ علاوه‌بر خواص درمانی‌ای که دارد، خواص درمانی گیاه دارویی را نیز جذب کرده و پتانسیل بیشتری برای درمان بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی داشته باشد. ...

 

عسل آویشن و درمان سرفه


عسلی که از گل گیاه آویشن به دست می‌آید خواص درمانی گیاه آویشن را نیز در خود دارد. عسل آویشن قرمز رنگ است و معمولا رنگی تیره دارد. افرادی که مصرف این عسل را در برنامه‌ غذایی خود بگنجانند، می‌توانند از خواص درمانی و شفابخش این عسل برای درمان سرفه و گلودردهای ناشی از سرماخوردگی در فصل پاییز استفاده کنند. علاوه بر این، مصرف عسل آویشن به زنانی که دوره‌ قاعدگی دردناکی دارند توصیه می‌شود، زیرا با مصرف روزانه این عسل در روزهای قاعدگی می‌توان تا حد زیادی بر دردهای شکمی ناشی از قاعدگی غلبه کرد. در کنار این موارد، عسل آویشن یکی از عسل‌هایی است که تاثیر مستقیم بر افزایش آرامش و ریلکسی اعصاب دارد و به‌اصطلاح درمانگران شیوه‌های طبیعی، مقوی مغز و اعصاب است.

 عسل آفتابگردان و اختلال‌های تنفسی

عسل آفتابگردان یکی دیگر از عسل‌های مقوی و پرخاصیت است که از شهد گل گیاه آفتابگردان تهیه می‌شود. این عسل نیز زرد رنگ است و درمانگران شیوه‌های طبیعی، آن را برای درمان ناراحتی‌ها و اختلال‌های تنفسی، تقویت ریه، تسکین سرفه‌های ناشی از سرماخوردگی و همین‌طور برای از بین رفتن گرفتگی و خشونت سینه و گلو بسیار مؤثر می‌دانند. از آنجا که تشخیص این نوع عسل براساس رنگ و ظاهر آن کار بسیار مشکلی است، بنابراین توصیه ما این است که اینگونه عسل‌ها را از فروشگاه‌های معتبر یا با مشاوره کارشناس تغذیه انتخاب کنید و در برنامه غذایی خود بگنجانید.

 عسل کنار و بهبود ناراحتی‌های گوارشی

بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی بر این باورند که عسل کنار تاثیر بسیار زیادی بر درمان زخم‌های دستگاه گوارش به‌ویژه روده و معده دارد و می‌تواند مقاومت و توانایی دستگاه گوارش را افزایش داده و عملکرد این اندام‌ها در بدن را بهبود بخشد. گنجاندن این عسل کهربایی‌رنگ در برنامه غذایی روزانه می‌تواند تاثیر زیادی بر کاهش میزان کلسترول خون داشته باشد. همچنین می‌تواند کمبود ویتامین c در بدن را جبران کند. از این‌رو مصرف این عسل در زمان ابتلا به آنفلوآنزا یا سرماخوردگی می‌تواند مقدار زیادی از ویتامین c مورد نیاز بدن را تامین کند و از طرفی، اشتهای فرد بیمار را تحریک می‌کند تا او بتواند بر بی‌اشتهایی خود غلبه کند.

 عسل بابونه و درمان سردرد

این عسل یکی از بهترین داروهای طبیعی برای درمان سردرد به‌ویژه سردردهای ناشی از سرماخوردگی و میگرن است. برخی از درمانگران شیوه‌های طبیعی این عسل  را به‌عنوان یک مسکن طبیعی برای کاهش درد بیماران‌شان توصیه می‌کنند. عسل بابونه که از شهد گل گیاه بابونه به دست می‌آید می‌تواند دردهای دوران قاعدگی را کنترل کند و علائم ناشی از یائسگی در بدن زنان را کاهش دهد. مصرف یک قاشق غذاخوری از عسل بابونه پیش از خواب می‌تواند تاثیر بسیار خوبی بر کیفیت خواب فرد بگذارد و توان سیستم ایمنی بدن را نیز افزایش دهد. این عسل طلایی‌رنگ درصورتی که توسط زنان باردار یا شیرده مصرف شود به افزایش میزان شیر آنها کمک کرده و میزان ابتلا به گرفتگی و اسپاسم‌ عضلانی در این گروه را به حداقل می‌رساند.

عسل گون و کنترل کم‌خونی

افرادی که قصد دارند با اصلاح رژیم غذایی خود برای درمان کم‌خونی‌شان اقدام کنند، بهتر است مصرف عسل گون را در برنامه غذایی خود بگنجانند. عسل گون که از شهد گل‌های گیاه گون تهیه می‌شود ازجمله مواد طبیعی است که برای درمان کم‌خونی مفید بوده و مصرف مستمر آن در وعده صبحانه می‌تواند به خونسازی در افراد مبتلا به کم‌خونی کمک کند. از طرفی مصرف این عسل در روزهای سرد پاییز و زمستان می‌تواند تاثیر زیادی بر درمان خشونت سینه و حنجره داشته باشد و احتمال ابتلا به گرفتگی صدا در افرادی که در فصل پاییز و زمستان دچار این عارضه می‌شوند را کاهش دهد. عسل گون کاملا زرد رنگ بوده و ظاهر آن شبیه عسل‌های معمولی است که برای صبحانه میل می‌کنید.


*********************

 

چگونه عسل طبیعی را  از تقلبی تشخیص دهیم؟


عسل تقلبی:

  • بویی ندارد یا بوی ترش می‌دهد.
  • طعم خاصی نمی‌دهد.
  • درون ظرف به‌صورت لایه‌لایه روی هم قرار می‌گیرد.
  • هیچ‌گونه ناخالصی‌ای ندارد.
  • بافتی خشن دارد و به‌‌رغم آنکه انبوه و فشرده به‌نظر می‌رسد وقتی با قاشق آن را بلند می‌کنید خیلی راحت و سبک به پایین می‌ریزد.


عسل طبیعی:

  • با خوردن آن حالت گس‌مانندی در ته گلو احساس می‌شود.
  • عطر و بوی عسل دارد.
  •  ناخالصی‌های طبیعی در خود دارد؛ ناخالصی‌هایی مانند گرده گل و میکروذرات موم ازجمله این ناخالصی‌هاست.
  • دارای بافتی نرم اما باانسجام است و هنگامی که آن را با قاشق بلند می‌کنیم به نرمی اما باانسجام و پیوستگی به پایین سرازیر می‌شود.
  • درون ظرف لایه‌لایه نمی‌شود.

 

در آزمایشگاه خانه‌تان عسل طبیعی را شناسایی کنید


برخی از تولیدکنندگان و فروشندگان عسل برای افزایش میزان سود خود به هنگام فروش، موادی از قبیل شکر به آن اضافه می‌کنند. اگرچه می‌توانید با خرید از مراکز فروش مجوز دار از خرید یک عسل طبیعی مطمئن شوید اما می‌توانید با بررسی نکات زیر عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص دهید:

1. مقدار کمی عسل را روی حرارت بگیرید؛ اگر عسل طبیعی باشد با حرارت ذوب می‌شود اما اگر ناخالصی داشته باشد با صدای خش‌خش ذوب می‌شود.

2. مقداری عسل را با آب مخلوط کنید. عسل طبیعی درون آب حل نمی‌شود. اگر شما به این مخلوط 2 تا 3 قطره ید اضافه کنید، آبی نمی‌شود.

3. چند قطره عسل را روی کاغذ بریزید. اگر در اطراف قطره رد پخش شدن مایعی روی کاغذ دیده شد، این نشان‌دهنده آن است که عسل شما دارای ناخالصی است.

4. اگر عسل را روی یک تکه نان بیات بریزید پس از 8-7 دقیقه خواهید دید که عسل به درون بافت نان نفوذ نکرده و آن را نرم نمی‌کند.

5. مقدار کمی عسل را با آب مخلوط کرده و به آن 2 تا 3 قطره سرکه اضافه کنید. اگر اضافه کردن سرکه موجب شد تا یک مخلوط کف‌آلود تولید شود، این مسئله نیز می‌تواند یکی از دلایل تقلبی بودن عسل باشد.

6. یک قاشق یا چنگال استیل را حرارت دهید و سپس آن را درون ظرف عسل فرو کنید؛ اگر عسل شما طبیعی باشد، عسل از روی قاشق به درون ظرف برنمی‌گردد.



ذهن خلاق

 

ذهن خلاق

 

ذهن خلاق

 

ذهن خلاق

 

ذهن خلاق

 

ذهن خلاق

 

ذهن خلاق

 

ذهن خلاق

 

ذهن خلاق

 

ذهن خلاق

 

ذهن خلاق

 

ذهن خلاق

ذهن خلاق
 

 

ذهن خلاق

 



 

باقلا پلو

مواد لازم :

shirinioashpazi_mohanna@

برنج ------------------------------------ 1 کیلو

باقلا -----------------------------------  3 کیلو

شوید ---------------------------------- 1 کیلو


گوشت قیمه ای یا ماهیچه ای ------- 1 تا 5/1 کیلو

روغن ---------------------------------   150 تا 200 گرم

زعفران --------------------------------  1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

shirinioashpazi_mohanna@

برنج را شب قبل خیس کرده گوشت را همراه یکی دو لیوان آب و 1 عدد پیاز خرد شده و کمی نمک روی حرارت می گذاریم تا بپزد بعد از پخته شدن کمی رب به آن اضافه کرده و می گذاریم کاملا رب و آب گوشت به خوردش برود سپس آن را کنار می گذاریم، درون ظرفی مقداری آب ریخته باقلا را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا باقلا کاملا مغز پخت شود ، درون دیگی مقداری آب ریخته می گذاریم بجوشد کمی روغن و نمک اضافه کرده برنج را در آن می ریزیم و می گذاریم تا کمی پخته شود شوید و باقلای پخته شده را به آن اضافه کرده و بلافاصله برنج را آبکشی می کنیم ته دیگ را آغشته از روغن کرده و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود نان لواش را ته دیگ چیده برنج آبکشی شده را روی آن می ریزیم و روی برنج کمی روغن و کره داده و با حرارت ملایم دم می کنیم، بعد از دم کشیدن برنج آن را در دیس کشیده نصفی از برنج را با زغفران حل شده مخلوط کرده و روی برنج می دهیم و دور تا دور دیس را از گوشت های پخته شده پر می کنیم و سرو می کنیم.

  

*موفق باشید*

    




برخی غذاها هستند که مصرف آن‌ها موجب تقویت خلق و روحیه می‌شوند که در این‌ بخش به توضیح 6 مورد از آن‌ها پرداخته‌ایم ...

 

خوش اخلاق

ساردین

مطالعات نشان داده افرادی که بدنشان دچار کمبود امگا 3 است بیشتر از دیگر افراد، مبتلا به ضعف روحیه هستند. 
اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی‌های چرب مانند سالمون و ساردین، بخش وسیعی از بافت مغز را تشکیل می‌دهند.
حدود 60 درصد از وزن خشک مغز را چربی تشکیل می‌دهد که حدود 30 درصد از آن به شکل امگا 3 می‌باشد.
داشتن یک رژیم سرشار از امگا 3 کمک موثری به سلامت مغز خواهد کرد و با حفظ انعطاف سلول‌های مغز موجب تقویت و بهبود روحیه می‌شود و به این ترتیب پیام‌رسان‌های شیمیایی مغزی - انتقال دهنده‌های عصبی - می‌توانند به طور موثرتری کار کنند.

موز

موز حاوی اسید آمینه مهم و ضروری تریپتوفان و نیز ویتامین ، B6 ، فیبر، پتاسیم، فسفر، آهن و کربوهیدرات‌ است.
کربوهیدرات‌های تقویت‌ کننده روحیه به جذب تریپتوفان در مغز کمک می‌کنند و ویتامین B6 به تبدیل تریپتوفان به هورمون سرتونین که موجب بهبود اخلاق می‌شود کمک می‌کند که این مورد به تقویت خلق و خو و نیز داشتن خوابی راحت کمک به سزایی می‌کند.
از آن‌ جا که تریپتوفان قادر به افزایش مقدار سرتونین در بدن می‌شود در درمان بیماری‌های مختلفی مانند بی‌خوابی، افسردگی و حتی هیجانات ناشی از خشم نیز موثر است.
موزها به خاطر این که دارای پتاسیم هستند مصرف آن‌ها به عنوان یک میان وعده سالم برای افرادی که دچار استرس‌هاس شدید و یا خستگی شده‌اند مفید می‌باشد.

اسفناج

اگر بدن به کمبود ویتامین B مبتلا شود، منجر به ضعف روحیه و بداخلاقی فرد می‌شود چرا که وجود مقدار پایین ویتامین B در بدن می‌تواند در واقع مانع تولید سرتونین شود.
با خوردن سبزی‌جات برگی مانند اسفناج و بروکلی به افزایش سطح ویتامین B در بدن خود کمک کنید.

آب

بدن برای وظایف و عملکردهای منظم خود نیاز ضروری به آب دارد. که در این خصوص نه تنها تک تک اعضای بدن با کمبود آب دچار نقص می‌شوند بلکه روی توانایی تمرکز مغز نیز تاثیر به سزایی خواهد گذاشت و موجب تضعیف آن خواهد شد.

ماست

کمبود ویتامین D منجر به بروز مشکلات بسیاری برای سلامتی از جمله افسردگی، پوکی استخوان، بیماری‌های قلبی و سرطان خواهد شد.
بهترین منبع ویتامین D نور خورشید است ولی اگر در شرایطی قرار دارید که قادر به دریافت نور کافی از خورشید نیستید بهتر است از منابع غذایی حاوی ویتامین D استفاده کنید.
کلسیم نیز می‌تواند مقدار استرس و هیجان شما را کاهش دهد، برای این منظور می‌توانید مقداری توت (انواع توت‌ها) به ماست خود بیافزایید و آن را به عنوان صبحانه میل کنید.

شکلات تیره

شکلات نه تنها طعم خوبی دارد بلکه می‌تواند روحیه و خلق و خوی شما را بهبود بخشد.
شکلات هر چه تیره‌تر باشد دارای خواص بیشتری است. مصرف تکه چهارگوش کوچکی از شکلات تیره می‌تواند باعث شود مغز اندورفین آزاد کند و موجب افزایش سطح سرتونین شود.
طی یک تحقیق اخیر به 30 نفر مقدار 40 گرم شکلات تیره به طی 14 روز داده شد. نتایج نشان داد که این افراد هورمون استرس کمتری در بدنشان تولید شده و مقدار هیجانشان نیز کاهش یافته است.
 

حال به 13 راه حل خوراکی برای آن که حال تان خوب شود  می پردازیم:

 

خوراکی ها


1)اگر حسابی اعصاب‌تان به هم ریخته، موز بخورید

زمانی که دیدید دکمه‌های لباس‌تان درست بسته نمی‌شوند، بروید سراغ موز. تحقیقات نشان داده یک موز متوسط 105 کالری و فقط 14 گرم قند دارد. همین مقدار شما را سیر کرده و قند خون را به شکل ملایمی بالا می‌برد. در ضمن همین موز 30 درصد ویتامین B6 مورد نیاز روزانه را تامین می‌کند. این ویتامین باعث می‌شود مقدار سروتونین تولید شده مغز اندکی افزایش یافته و توان مقابله با شرایط دشوار و اضطراب‌ها را در شما افزایش می‌دهد.

2)اگر می‌خواهید کلیه تان سنگ نسازد، زرد‌آلود بخورید

هشت عدد زرد‌آلوی خشک حاوی 2 گرم فیبر و فقط 3 میلی‌گرم سدیم و 325 میلی‌گرم پتاسیم است که همه این‌ها کمک می‌کنند مواد معدنی در ادرار تجمع پیدا نکرده و از تشکیل سنگ‌های اگزالات کلسیم جلوگیری شود. این سنگ‌ها شایع‌ترین نوع سنگ‌های کلیوی هستند. برای در امان ماندن از سنگ کلیه به‌خصوص اگر سابقه‌اش را دارید بقیه میان وعده‌ها را حذف کنید و برگه زردآلو بخورید.

3)اگر فشار خون‌تان بالاست، کشمش بخورید

60 عدد کشمش تقریبا می‌شود یک مشت پر که حاوی یک گرم فیبر و 212 میلی‌گرم پتاسیم است که هر دو برای کنترل فشار خون بالا در قالب یک رژیم غذایی توصیه می‌شوند. مطالعات متعددی نشان داده که پلی‌فنل‌های موجود در مواد‌غذایی مشتق از خانواده انگور مثل همین کشمش و آب انگور در حفظ سلامت قلبی عروقی تاثیر بسزایی دارند که کاهش فشار خون از آن جمله است.

4)اگر از سر و صدای معده رنج می‌برید، ماست بخورید

یک فنجان و نیم ماست طبیعی (کم‌چرب/پروبیوتیک) غذا را به شکل موثری از دستگاه گوارش عبور می‌دهد. از سوی دیگر ماست‌های پروبیونیک قابلیت هضم غذا به‌ویژه لبنیات و حبوبات را در روده‌ها بهبود می‌بخشند. همان‌طور که می‌دانید این غذاها عامل ایجاد گاز در دستگاه گوارشی هستند و در نتیجه با خوردن ماست از این مزاحمت دور می‌مانید.

5)اگر بیش از حد سرفه می‌کنید، عسل بخورید

در مطالعه‌ای که توسط دانشمندان آمریکایی انجام گرفته، مشخص شده 2 قاشق چای‌خوری عسل قهوه‌ای و غلیظ بسیار موثرتر از داروهای بدون نسخه ضد‌سرفه، شدت و دفعات سرفه‌های شدید را در کودکان کاهش می‌دهد. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در عسل و عوامل ضد‌میکروبی موجود در آن التهاب بافت‌های گلو را کاهش داده و بیمار را آرام می‌کند. البته به شرطی که عسل واقعا طبیعی باشد!

6)اگر همیشه احساس خستگی می‌کنید، فلفل دلمه‌ای قرمز بخورید

فلفل دلمه‌ای قرمز غنی از ویتامین C است. مطالعات نشان داده، ویتامین C بهترین ماده برای مقابله با استرس‌هایی است که به واسطه رادیکال‌های آزاد ایجاد می‌شوند. از سوی دیگر ویتامین C در عین برطرف کردن خستگی، نقشی اساسی در سوخت و ساز آهن برعهده دارد که به بدن کمک می‌کند اکسیژن بیشتری وارد جریان خون شود. کمبود اکسیژن یکی از اصلی‌ترین دلایل خستگی و ضعف بدنی است.

7)اگر می‌ترسید سرطان معده بگیرید، کلم بخورید

مطالعه‌ای که در سال 2002 در دانشگاه جانز‌هاپکینز صورت گرفته نشان داده، یک ترکیب بسیار قدرتمند موجود در کلم به نام سولفورافان، هلیکو‌باکتر پیلوری(باکتری عامل زخم معده و روده) را پیش از ورود به دستگاه گوارش تحت‌تاثیر خود قرار می‌دهد و از کار می‌اندازد و حتی شاید در پیشگیری از ایجاد سرطان‌های دستگاه گوارش هم موثر باشد. یک فنجان پر از کلم 34 کالری دارد و 3 گرم فیبر و 75 درصد از نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می‌کند.

8)اگر مشکل سخت دارید، انجیر بخورید

4 عدد انجیر خشک 3 گرم فیبر دارد که باعث تنظیم حرکات روده بزرگ و دفع بهتر می‌شود. خوردن این میوه باعث پیشگیری از عود مجدد هموروئید می‌شود. همچنین این مقدار انجیر 5 درصد پتاسیم و 10 درصد منگنز مورد نیاز روزانه را تامین می‌کند.

9)اگر دارای مشکلات شکمی هستید، ریحان بخورید

مطالعات نشان داده، ماده شیمیایی اوژنول موجود در ریحان باعث از بین رفتن و پیشگیری دل درد، حالت تهوع، کرامپ‌های شکمی یا اسهال می‌شود. علت این موضوع از بین رفتن برخی از باکتری‌ها از جمله سالمونلا و لیستریا توسط اوژنول است. اوژنول یک ماده ضد‌اسپاسم است که می‌تواند باعث بهبود کرامپ‌های شکمی شود. هر طور که دوست دارید ریحان را بخورید.

10)اگر دچار کم‌خوابی هستید، گوشت بوقلمون بخورید

حدود 85 گرم گوشت بوقلمون تقریبا حاوی کل تریپتوفان مورد نیاز روزانه بدن است. اسید آمینه تریپتوفان ماده‌ای ضروری است که باعث تولید سروتونین و ملاتونین می‌شود که هر دوی این‌ها باعث تنظیم خواب می‌شوند. مطالعات نشان داده افرادی که از بی‌خوابی یا کم‌خوابی رنج می‌برند دچار کمبود تریپتوفان هستند.

11)اگر می‌خواهید از کسالت دور شوید، ماهی تن بخورید

85 گرم از ماهی تن کنسرو شده حاوی حدود 800 میلی‌گرم امگا3 است. محققان معتقدند، امگا3 باعث رفع کسالت روحی و پیشگیری از اضطراب و بالارفتن روحیه می‌شود. اسیدهای چرب موجود در ماهی، توسط متخصصان تغذیه با عنوان درمانی موثر برای افسردگی توصیف شده است. خوردن ماهی تن با مقدار کمی نان تاثیر بهتری دارد چون کربوهیدرات موجود در نان، سروتونین خون را افزایش داده و باعث بهبود روحیه و دور شدن احساس کسالت می‌شود.

12)اگر همیشه از حالت تهوع رنج می برید، چای زنجبیلی بخورید

مطالعات متعددی نشان داده، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل، نصف قاشق چای‌خوری ریشه خرد شده زنجبیل یا یک فنجان چای زنجبیل باعث کاهش حالت تهوع ناشی از بیماری حرکت و حالت تهوع سفر و بارداری می‌شود. محققان هنوز به‌درستی نمی‌دانند چه ماده‌ای در زنجبیل باعث سرکوب حالت تهوع می‌شود اما به‌هرحال این ماده بی‌خطر بوده و فاقد عوارض جانبی معمول داروهای ضد‌تهوع است.

13)اگر دچار سوزش معده هستید، چای بابونه بخورید

چای بابونه باعث بهبود التهاب، اسپاسم و گاز دستگاه گوارش می‌شود. 2 قاشق چای‌خوری بابونه را به‌مدت 20 دقیقه در آب جوش دم کنید و کمی که خنک شد میل کنید. برای برطرف شدن این مشکل لازم است چند بار در روز چای بابونه بخورید.




انار

انار اولین بار در شرق ایران یافت شد و بعد به هندوستان، آفریقا، چین، اروپا و آمریکا برده شد.
برای هزاران سال انار به عنوان گنجینه قدرت شناخته می شد. انسان ها برای زیبا تر شدن از این میوه استفاده می کردند. در مصر، مردگان را با انار دفن می کردند.
در چین، هسته انار را شکر می زنند و در جشن عروسی برای خوشبختی عروس و داماد آن را می خورند.
انار جزوی از نشانه و سمبل نجابت در مردم اسپانیا است.
انار سمبل باروری و ازدواج است.
انار به عنوان رنگ برای پارچه استفاده می شود.
حال ۱۲ فایده مهم و اصلی انار را برای شما بیان می کنیم...

1- انار و خاصیت آنتی اکسیدانی

تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی اکسیدان دارد. لازم به ذکر است که نقش آنتی اکسیدان ها، حفاظت از بدن در برابر استرس ها، آلودگی های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان هاست.

۲- انار و قلب و عروق

آب انار جلوی تصلب شرایین و بیماری قلبی را می گیرد.
انار، از کلسترول بد( LDL) در برابر اکسیده شدن محافظت می کند.
آب انار همانند آسپیرین عمل می کند.
آب انار از به هم پیوستن پلاکت های خونی جلوگیری می کند، پس مانع از لخته شدن خون می گردد.
انار موجب کاهش فشار خون بالا می گردد.
آب انار باعث کاهش چربی خون می شود.
تحقیقات نشان داده است که اگر روزی سه چهارم لیوان آب انار بنوشید و این کار را مدت ۳ ماه انجام دهید، مقدار اکسیژن بیشتری به قلب می رود و باعث سلامتی قلب می شود.
آب انار، جلوی تخریبات DNA و بیماری های حاصل از تخریب آن را می گیرد.

۳- انار و سرطان

آب انار به کاهش خطر سرطان پستان کمک می کند.
انار از سرطان پروستات جلوگیری می کند و یا رشد آن را آهسته می کند.
از سرطان پوست نیز جلوگیری می کند.

۴- انار و دیابت

قند موجود در آب انار همانند قند موجود در آب دیگر میوه ها است. از این نظر بیماران مبتلا به دیابت باید در مصرف آن احتیاط کنند و در این مورد با پزشک خود مشورت کنند.

۵- انار و کلیه

انار، از بی نظمی و اختلال در کار کلیه ها می کاهد و به طور کلی ادرارآور است.

۶- انار و بیماری آلزایمر

افرادی که در هفته ۲ لیوان یا بیشتر آب انار می نوشند، احتمال پیشرفت و بروز آلزایمر در آن ها نسبت به افرادی که در هفته نصف لیوان آب انار مصرف می کنند، ۷۶ درصد کمتر است.

۷- انار و بیماری های عفونی

انار از تعداد کرم های روده می کاهد.
در هنگام تب، به بیمار، انار یا آب آن را بدهید، چرا که در رفع تشنگی بسیار مفید است.
انار برای گلودرد بسیار مفید است.
شمایی که سرما می خورید، آب انار برای شما دواست.
با نوشیدن آب انار، بیماری های عفونی را از بدن دور کنید.

۸- انار و پوست

هسته انار از پیرشدن پوست جلوگیری می کند.
اگر می خواهید جوان بمانید، انار مصرف کنید، زیرا خوردن انار باعث می شود که ۶ سال جوان تر به نظر آیید.

۹- انار و گوش و چشم و دندان و صدا

انار و عسل برای گوش درد مفید است.
انار و آب انار برای بهبود بینایی و جلوگیری از ضعیف شدن چشم خوب است.
انار از خرابی دندان و لثه جلوگیری می کند.
آب انار برای صدای گرفته و خشن مفید است.

۱۰- انار و بارداری

مادران باردار روزانه نصف لیوان آب انار مصرف کنند تا از زود به دنیا آمدن و از صدمات مغزی در نوزاد خود جلوگیری کنند.
انار منبع خوب ویتامین های A ، E، C، B3 و اسید فولیک، پتاسیم و فیبر است.
یک لیوان آب انار، ۴۰ درصد ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را فراهم می کند.

۱۱- انار و یائسگی

انار موجب کاستن استرس و پریشانی ناشی از یائسگی می گردد.

۱۲- انار و کاهش وزن

انار موجب هضم بهتر مواد غذایی می گردد.
آب انار برای بهبود اشتها نیز مفید است.
دقت کنید که آب انار بدون شکر و فاقد فروکتوز( نوعی قند) برای کاهش وزن مفید است.
شمایی که قصد کاهش وزن دارید، به جدول زیر دقت کنید:
یک واحد انار که معادل یک عدد انار متوسط یا ۱۵۴ گرم انار است، مواد مغذی زیر را دارد:

مواد مغذی موجود در انار        مقدار            
 
            آب                       124/69  گرم   
          انرژی                      105 کالری      
          پروتئین                    1/46 گرم       
            قند                      25/52 گرم      
          کلسترول                 0 میلی گرم    
            فیبر                     0/9 گرم            

آب انار تازه بهتر است یا آب انار پاستوریزه یا بسته بندی شده در پلاستیک؟
آب انار تازه که خود فرد می گیرد، بسیار بهتر از آب انار پاستوریزه است. آب انار واقعی دارای ویتامین و املاح است. آب انار حدود ۱۶ درصد نیاز فرد به ویتامین C را تامین می کند و همچنین منبع خوب ویتامین B5 ، پتاسیم و آنتی اکسیدان است.
حرارت زیاد در حین پاستوریزه کردن، موجب از بین رفتن مقداری از مواد مغذی موجود در انار می شود.
خوشبختانه امروزه، همه ی ما از مضرات نگه داری مواد در ظروف پلاستیکی آگاه هستیم. قوطی پلاستیکی، مواد شیمیایی را به محتویات داخل قوطی تزریق می کند که این مواد برای سلامتی خطرناک است.
به جای داروهای شیمیایی برای سلامت قلب بهتر نیست که از این میوه گرانبها استفاده کنیم؟
به راستی می توانیم سلامتی و خوشحالی خود را با انار تضمین کنیم. پس بیایید از هم اکنون انار را جزو برنامه غذایی روزانه ی خود قرار دهیم.





آش اسفناج آش اسفناج

مواد لازم:

 shirinioashpazi_mohanna@

اسفناج ----------------------  1 کیلو
گوشت چرخ کرده ------------ 300 گرم
پیازداغ ------------------------ 2عدد
لپه ---------------------------- 1/3پیمانه
آرد برنج ----------------------  1 پیمانه
پیاز رنده شده ---------------  1 قاشق سوپخوری برای گوشت
نمک وفلفل و زعفران --------- به میزان مصرف
آبغوره ------------------------  2/5 پیمانه
آرد برنج ----------------------  2 قاشق سوپخوری برای گوشت

 

طرز تهیه :

 shirinioashpazi_mohanna@

لپه ها را در کمی روغن تفت داده و پیاز داغ ها را به آن اضافه می کنیم آب کافی روی آن ریخته می گذاریم لپه ها کاملا پخته شود اسفناج ها را پاک کرده و شسته ساقه های اسفناج را ریز خرد کرده و برگ های آن را فقط سه تکه می کنیم و همراه نمک وفلفل به مواد لپه اضافه می کنیم بعد از پخته شدن زعفران را اضافه کرده آرد برنج را با کمی آب مخلوط کرده و به آش اضافه می کنیم گوشت چرخ شده را با کمی نمک وپیاز رنده شده و فلفل و آرد برنج خوب مخلوط کرده و ازآن کوفته های ریزی درست می کنیم و به آش اضافه می کنیم بعد از جا افتادن آش آبغوره را اضافه کرده و در ظرف آشخوری می ریزیم و روی آن را با نعناع داغ تزئین می کنیم وسرو می کنیم .

  

*موفق باشید*

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما