شنیسل

مواد لازم:

 Shirinioashpazi_mohanna@

سینه مرغ ----------------- 2 عدد

تخم مرغ ------------------- 2 عدد

آرد ------------------------- 1 پیمانه

آرد سوخاری -------------- 1 پیمانه

نمک و فلفل -------------- مقداری

زعفران -------------------- مقداری

لیمو ترش ----------------  1 عدد

 

طرز تهیه :

 shirinioashpazi_mohanna@

تخم مرغ را در ظرف نسبتا گودی ریخته ، زعفران آب کرده و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شود هریک سینه مرغ را از وسط (قسمت استخوان ) دو قسمت می کنیم و آن را با نوک کارد به آرامی از استخوان جدا می کنیم ، فیله را بیرون می کشیم ، سپس تکه های سینه را ما بین کیسه فریزر قرار داده و با استیک کوب می کوبیم ، از قسمت دندانه های ریز استیک کوب استفاده کنید ، برای برشته شدن سینه مرغ می توانید در هنگام کوبیدن مرغ کمی آرد سوخاری به سینه بپاشید تا به هنگام کوبیدن آرد سوخاری به خورد سینه مرغ برود سپس سینه های کوبیده شده را ابتدا به آرد سفید سپس به مخلوط تخم مرغ و بعد آغشته به آرد سوخاری می کنیم و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنیم درهنگام سرخ کردن می توانید شنیسل ها را با لیمو تازه خوش طعم نمایید ، شنیسل های سرخ شده را در دیس گرد یا مستطیل چیده و اطراف آن را با جعفری می پوشانیم و با گوجه فرنگی و لیمو تازه دور تا دور آن را تزیین می کنیم .

 

*موفق باشید*

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما