مواد لازم :


پودر ژله پرتقالی           1 بسته 100 گرمی
آب جوش                    1 پیمانه
آب سرد                      1/2 پیمانه
شیر                          320 میلی لیتر
خامه کم چرب             600 میلی لیتر
شکر                         110 گرم
وانیل                         1/4 قاشق چایخوری
ژلاتین                        4 قاشق چایخوری


طرز تهیه :

قالب مناسب دسر به گنجایش 1 لیتر را با کمی روغن چرب می کنیم پودر ژله را در آب جوش حل کرده آب سرد را به آن اضافه می کنیم آن گاه داخل قالب ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا ژله کاملا فرم بگیرد درظرفی مناسب شیر و خامه و شکر را با هم مخلوط کرده ژلاتین را روی آن می پاشیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا شکروژلاتین کاملا در خامه و شیر حل شود سپس از روی حرارت برداشته می گذاریم کمی سرد شود سپس روی ژله بسته شده می ریزیم و در حدود 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار می دهیم سپس در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو می کنیم .

پانا در زبان ایتالیایی به معنی خامه و کتا به معنی پخته است.

 

* موفق باشید*

مهین خاکزاد   

 



آخرين مطالب

 

برای مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کلیک کنید ...

کلیک کنید ...

کلیک کنید...











آمار بازيد












درباره ما