چیز کیک فوری

مواد لازم :

shirinioashpazi_mohanna@

بیسکویت ساده  --- ۲۰۰ گرم
کره ----------------- ۱۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای -------- ۲۰۰  گرم
خامه ---------------  ۲۰۰ گرم
وانیل ---------------  یک قاشق چای‌خوری
ژله آناناس ---------  یک بسته
ژله آلبالو ----------- یک بسته ( یا توت فرنگی )
شکر ---------------  نصف لیوان (اگر دوست دارید شیرین باشد)
یخ ------------------  چهار حبه


طرز تهیه:

shirinioashpazi_mohanna@
 بیسکویت را با دست خرد و با کره آب شده خوب مخلوط می کنیم تا شکل خمیری به خودش بگیرد، سپس کف یک ظرف سلفون کشیده و بیسکویت را در قالب ریخته و با ته لیوان صاف می کنیم و داخل فریزر می گذاریم.
 حالا پنیر خامه‌ای و وانیل و شکر را خوب با همزن زده  و خامه را به آن اضافه می کنیم. در یک ظرف دیگر ژله آناناس را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده  تا ژله کاملا حل شود، چهار حبه یخ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سرد شود، بعد ژله را به پنیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.
مخلوط پنیر را روی بیسکویت ریخته و روی آن را کاملا صاف می کنیم و داخل یخچال می گذاریم تا خوب ببندد. ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش و چند تکه یخ مخلوط کرده و وقتی چیزکیک کاملا سفت شد، ژله را به آرامی روی آن بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبه‌های سلفون را می کشیم  و به آرامی چیزکیک را از ظرف جدا می کینم. در صورتی که نخواهیم از ژله توت فرنگی استفاده کنید می توانید برای تزیین از مربای توت فرنگی استفاده نمایید.

نکته:

برای اضافه کردن ژله به پنیر حتما صبر کنید تا ژله خنک شود، در غیر این صورت پنیر حالت یکدستی خود را از دست می‌دهد.

 

 *موفق باشید*

 

 



آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما