آموزش کرم نارگیل

مواد لازم :

shirinioashpazi_mohanna@

پنیرخامه‌ای ............................. ۳۰۰گرم

خامه فرم گرفته ....................... ۴۰۰گرم

شکر ..................................... ۱۵۰گرم

پودرنارگیل ..............................  یک لیوان

ژلاتین ...................................  ۱۲ورق

زرده تخم‌مرغ ........................... ۶ عدد

شیرنارگیل .............................. ۲۵۰میلی‌لیتر

طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@
ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی خوب می‌زنیم تا پف کند. سپس شیرنارگیل را به زرده‌ها اضافه کرده و همه را با هم داخل ظرف مخصوص کرم‌پزی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا مواد به جوش آید و زرده‌ها بپزند. نارگیل را به مخلوط حاصل اضافه کرده و ظرف را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. در این فرصت پنیرخامه‌ای و خامه را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی می‌زنیم تا یکدست شوند.

ورقه‌های ژلاتین را نیز داخل آب سرد قرار می‌دهیم و وقتی که نرم شدند از داخل آب بیرون آورده و داخل ظرفی مناسب روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب شوند. همه مواد را باهم مخلوط کرده و توسط درجه کُند همزن برقی هم می‌زنیم تا یکدست شوند. برای تزئین، نیمی ازکرم را داخل ظرفی جداگانه ریخته و مقداری رنگ (به دلخواه) به آن اضافه می‌کنیم. لایه سفید را داخل قالب موردنظر ریخته و به‌مدت یک ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا تقریبا ببندد. لایه رنگی را نیز روی آن ریخته و به مدت8 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملا خودش را بگیرد، سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده، تزئین می‌کنیم.

*موفق باشید*

    




آموزش کوردن بلو

مواد لازم :
shirinioashpazi_mohanna@

سینه مرغ  ........................... 1 عدد
سالامی  ............................. 4 ورقه نازک
پنیر گرویر یا پنیر گودا ............. 250 گرم
آرد ..................................... 1/2 لیوان
نمک و فلفل ......................... مقداری
پودر سیر و فلفل قرمز ........... مقداری
آرد سوخاری ........................ 1 لیوان
تخم مرغ ............................. 2 عدد
روغن زیتون .......................... مقداری

طرزتهیه :
shirinioashpazi_mohanna@

 2 تیکه نیمه سینه مرغ لازم داریم که 4 تا کوردن بلو بدست می آید سینه مرغ را افقی نصف کرده و با استیک کوب بین دو لایه پلاستیک خوب میکوبیم تا کاملا نازک شود . تیکه های مرغ را روی سطح کار قرار میدیم .
یک لایه سالامی به اندازه ای که مرغ روی کامل آن را بپوشاند برش می زنیم و روی مرغ قرار میدیم.یه لایه نازک از پنیر را برش می زنیم و روی کالباس قرار میدیم ( و یا پنیر را رنده میکنیمو مقداری جعفری ریز شده روی پنیر می پاشیم )
دو طرف مرغ ، یعنی راست و چپ مرغ را برگردانده رو به داخل و محکم مرغ رو از پایین رول می کنیم.و یک ربع داخل فریزر قرار می دهیم تا خودش رو بگیرد، سپس رول ها را اول در ترکیب آرد و نمک و فلفل زده... و بعد در تخم مرغ می غلطانیم و در آخر آغشته به مخلوط آرد سوخاری و پودر سیر و فلفل قرمز می کنیم تا کاملا کاور شود.
رول ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با روغن زیتون و یا کره مذاب چرب میکنیم و به مدت 25 دقیقه و یا تا زمانی که کاورش قهوه ای شود و خوب بپزد داخل فر قرار می دهیم.

برای سرو می توان از وسط برش بزنیم و یا رولتی اسلایشون کنیم و یا به همین شکل درسته سرو کنیم.

*موفق باشید*

    




شیرینی پاپاتیا

مواد لازم:

shirinioashpazi_mohanna@

کره ............................ 100 گرم
پودرقند الک شده  .......... 1 پیمانه
وانیل .......................... 1/2 قاشق چایخوری
آرد ............................. 2 پیمانه
تخم مرغ ...................... 1 عدد

طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

کره و تخم مرغ را یک ساعت قبل از کار از یخچال خارج می کنیم(این کار باعث میشه شیرینی بوی تخم مرغ نگیرد).
کره و پودر قند را با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم تا کرمی رنگ شود سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و به زدن ادامه می دهیم.
 آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و با نوک انگشتان مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر مورد نظر آماده گردد.سپس خمیر را به تعداد رنگهای دلخواه تقسیم می کنیم  و رنگ خوراکی می زنیم و به اندازه تیله از هر خمیر برداشته کنار هم قرار میدهیم تا به شکل گل دلخواه در بیاید گلها را هم میتوان روی کاغذ روغنی قرار داد هم روی خود سینی فر سپس شیرینی ها را در فر با دمای ١٧۵ درجه فارنهایت به مدت ٧  تا ١٠ دقیقه قرار می دهیم.

*موفق باشید*

    




ران یا بال مرغ کبابی تند

مواد لازم :
shirinioashpazi_mohanna@

بال یا ران مرغ ...................................... 12 عدد
سس سالاد (سس سالاد ایتالیایی) ...... 225 گرم
سس فلفل ........................................ 1/2 تا 3/4 فنجان
فلفل قرمز .........................................  1/8 تا 1/2 قاشق چای خوری
کره آب شده ....................................... 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

بال مرغ را به سه بخش تقسیم کرده و ته بال را دور می اندازیم. داخل یک کاسه، سس سالاد، سس فلفل و فلفل قرمز را مخلوط کرده.نصف پیمانه از مخلوط را برداریم و روی آن را می بندیم و داخل یخچال قرار می دهیم. باقیمانده آن را داخل یک کیسه پلاستیک بزرگ ریخته ، بال مرغ را اضافه می کنیم و خوب تکان می دهیم و آن را تمام شب داخل یخچال نگه می داریم.
مخلوط را دور ریخته و بال مرغ را روی منقل روی حرارت متوسط به مدت 12 الی 16 دقیقه گریل می کنیم.
کره را با نصف پیمانه سس از قبل باقیمانده مخلوط کرده و روی بال مرغ می مالیم
بدون درپوش به مدت 8 الی 10 دقیقه مجددا گریل می کنیم.


خواص فلفل قرمز :

*. فلفل قرمز یکی از گیاهان بسیار مفید درمانی است . فلفل قرمز را نباید با فلفل سایه یا سرکه و یا خرد ل که هر یک به نوعی در ردیف چاشنی های تند هستند اشتباه کرد ، زیرا اینها محرک هستند در صورتی که فلفل قرمز آرام بخش و مسکن است . مثلا گرد فلفل قرمز را براحتی می توان روی زخمهای باز یا کهنه گذارد و بسیار شفا بخش است و هیچ گونه تحریکی نمی کند . ولی فلفل سیاه و خردل و سرکه اگر روی زخم گذارده شود زخم را تحریک می کنند.

*موفق باشید*

مهین خاکزاد 

    




دسر نانایموبار ایتالیایی

مواد لازم :

shirinioashpazi_mohanna@

کره بدون نمک ................................ نصف پیمانه
 شکر .......................................... یک چهارم پیمانه
 پودر کاکائو .................................... 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده ........................... یک عدد
گردو یا بادام خرد شده ...................... نصف پیمانه
 پودر نارگیل .................................... یک پیمانه
 بیسکویت خرد شده (ترجیحا ویفر) ....... 2 پیمانه

لایه میانی: 

پودر کاسترد وانیلی .......................... 2 قاشق غذاخوری
 خامه  ......................................... 3- 2 قاشق غذاخوری
 کره بدون نمک  .............................  نصف پیمانه
 پودر شکر ..................................... 2 پیمانه

لایه سوم: 

کره بدون نمک ................................ 2 قاشق غذاخوری
 شکلات نیم تلخ ............................. 100 گرم

طرز تهیه:

shirinioashpazi_mohanna@

لایه اول:
کره و شکر و پودر کاکائو را به روش بن ماری آب کرده. تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب می زنیم تا حجم آن دوبرابر شود سپس به مواد کره وشکر اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد غلیظ شود. مواد را از روی حرارت برداشته گردو و نارگیل و بیسکویت خرد شده را به آن اضافه می کنیم و در یک ظرف مربع مواد را ریخته و سطح آن را کاملا صاف میکنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

لایه دوم:
پودر کاسترد، خامه، کره نرم شده و پودر شکر را با هم مخلوط کرده سپس با همزن برقی خوب می زنیم تا مواد یک دست شوند. این مواد را روی لایه اول ریخته و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.

لایه سوم:
کره و شکلات را روی حرارت به روش بن ماری آب کرده می گذاریم شکلات کمی خنک شود سپس آن را روی لایه دوم می ریزیم.
برای بار سوم مواد را در یخچال قرار می دهیم تا تمام مواد بسته شوند.
وقتی مواد بسته شد، با یک کارد گرم، این دسر خوشمزه را برش می زنیم و مورد استفاده قرار می دهیم  و در ظروف دربسته در یخچال نگهداری می کنیم.

*موفق باشید*

    




رول خیار و فتا
درست کردن رول های خیار و فتا سخت نیست و خیلی سریع و آسان آماده می شود. می توانید آنها را به عنوان اشتهاآور، پیش غذا و ... سرو کنید.

مواد لازم:
shirinioashpazi_mohanna@

خیار بزرگت ............................ 1 عدد

شوید ................................... 2 شاخه

گوجه فرنگی خشک شده ...... 2 قاشق غذاخوری

زیتون  .................................. 8 عدد

ماست  ................................ 4 قاشق غذاخوری

پنیر فتا ................................ 30 گرم

آب لیموی تازه ...................... 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه  ........................  کمی

طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

با رنده مخصوص یا چاقو، خیار را از طول به برش های بلند و نازک می بریم.
برش ها را روی حوله یا دستمالی می گذاریم تا آب آنها گرفته شود.
شوید را ریز کرده و گوجه فرنگی خشک شده و زیتون ها را نیز به همین ترتیب خرد می کنیم .
ماست، پنیر فتا و آب لیمو را در کاسه ای مخلوط  کرده. سپس گوجه فرنگی خشک، زیتون و شوید خرد شده را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و به آن فلفل سیاه می زنیم.
برش های خیار را روی تخته برش آشپزخانه می گذاریم.
یک قاشق چایخوری از مخلوط فتا را در انتهای برش خیار می ریزیم وبرش خیار را رول می کنیم و با خلال دندان محکم می کنیم. و در یخچال قرار می دهیم تا خک شود و سپس سرو می کنیم .
این رول ها اشتهاآورهای جالبی برای سفره های مهمانی هستند. حتماً آنها را امتحان کنید.

*موفق باشید*

    




 

ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه میشود. از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی می باشد. معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر می شود. با وجود اینکه این شیرینی فرانسوی است نام آن به صورت تاریخی از لغت ماکارونی در ایتالیایی آمده است. این شیرینی به مشخصات کف و بالای صاف و درخشان پایه های ژولیده و ملایم و مرطوب مشهور است و به راحتی در دهان آب می شود . ماکارون در طعم های بسیار متفاوتی یافت می شود اگر چه به صورت سنتی طعم تمشک کوهی و شکلاتی داشته است اما اکنون در طعم های گل های مختلف، قهوه و کاپوچنو و غیره موجوداست.

 

مواد لازم :

shirinioashpazi_mohanna@

سفیده تخم مرغ ---------------  3 عدد بزرگ
پودر شکر ------------------------ 1/5پیمانه
پودر بادام -------------------------۱ پیمانه
شکر دانه ریز -------------------- ۱/۴ پیمانه
کرم تارتار ------------------------ ۱/۴ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی ژله ای ------------ ۲تا ۳ قطره

طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

ابتدا پودر بادام و پودر شکر را درون دستگاه غذاساز ریخته و کاملا پودر می کنیم. فقط توجه داشته باشید زیاد آسیاب نکنید به دلیل داشتن مقداری روغن در خود بادام , بادام ها خمیر مانند میشوند و دیگر قابل الک کردن نخواهند بود.
این مخلوط را چندین بار از الک بسیار بسیار ریز عبورمی دهیم
سفیده ها را با دور متوسط همزن زده تا فرم بگیرد ، کرم تارتار را اضافه کرده و سرعت همزن را بالا می بریم و به تدریج شکر دانه ریز را اضافه می کنیم ، کاملا زده تا سفید و نرم و پفکی شود.
مخلوط پودر بادام و پودر شکر را اضافه کرده و با لیسک مواد را به حالت دورانی هم می زنیم ، مواظب باشید پف سفیده نخوابد.
رنگ و اسانس مورد نطر رااضافه کرده ، کف سینی فر را حتما صفحه سیلیکونی انداخته ، مواد را درون قیف با ماسوره ساده بریزید و دایره های کوچکی به اندازه ۲ تا ۳سانت پایپ می کنیم ، ماکارون ها را حدود ۲۰ دقیقه در دمای محیط قرار می دهیم  ، سینی را در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار می دهیم  تا ماکارون ها کمی پف کنند ،بعد از پخت چند دقیقه در دمای مخیط قرار داده و سپس روی پنجره توری انتقال می دهیم تا کاملا خنک شوند ، بعد از خنک شدن کامل آنها را دو به دو با فیلینگهای مختلف( خامه ؛ گاناش و ...)به هم می چسبانیم .

نکات مهم

- سفیده تخم مرغ حتما باید از ۱۵ دقیقه قبل در دمای محیط قرار گرفته باشد
-پودر بادام و پودر شکر حتما باید چندین بار از الک بسیار ریز عبور داده شوند و گرنه سطح روی ماکارون ها صاف و صیقلی نخواهد بود
-رنگ خوراکی باید حتما ژله ای باشد( رنگ مایع باعث خرابی ماکارون می شود)
-موقع پایپ کردن ماکارون ها روی صفحه سیلیکونی دست خود را به صورت عمود قرار داده و با  فشار کمی مواد را انتقال دهید
-این شیرینی بسیار حساس بوده و نکات زیادی در درست تهیه شدن آن نقش دارند؛ مثلا مقدار پودر شدن بادام ؛ دمای سفیده تخم مرغ؛ مقدار همزدن سفیده و پف کردن مناسب( کم زدن و زیاد زدن هر دو باعث خرابی ماکارون می شوند)

  

*موفق باشید*

    




سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی

 مواد لازم:

shirinioashpazi_mohanna@

روغن زیتون ------------------ 2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی کوچک -------- 1 کیلو       

نمک ------------------------- 1/2 قاشق چایخوری

لوبیا سبز -------------------- 800 گرم

سس مایونز----------------- 1/2 فنجان

سرکه ----------------------- 1/5 قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده -----  1/4 فنجان

ترخون خرد شده -----------  1 قاشق چایخوری

فلفل ------------------------- کمی

فلفل دلمه ای قرمز --------- 1 عدد

پیاز نگینی شده ------------- 1 عدد


طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

سیب زمینی ها راشسته و پوست می کنیم و با آب سرد و یک قاشق نمک می گذاریم سیب زمینی ها بپزند ، بعد از پختن می گذاریم سیب زمینی ها کاملا سرد شوند سپس هر سیب زمینی را چهار قاچ کرده و کنار می گذاریم لوبیا سبزها را نیز به همراه کمی نمک به مدت 10 دقیقه می گذاریم بجوشد و بپزد سپس آبکشی کرده و می گذاریم سرد شود ، سپس به سیب زمینی ها اضافه کرده و سس مایونز و روغن زیتون و ترخون و جعفری و فلفل  دلمه ای نگینی شده و پیازها را با هم مخلوط کرده و به مواد سیب زمینی و لوبیا سبز اضافه می کنیم و سرو می کنیم.

 

*موفق باشید*

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما