آموزش مارشمالو

دسته بندي :

آموزش مارشمالو

مواد لازم :

shirinioashpazi_mohanna@

شکر ...................... 3 لیوان

پودر ژله .................. 1 بسته 

پودر ژلاتین .............. 4 قاشق غذاخوری

آب سرد ................. 1/2 پیمانه

آب جوش ............... 2/5 پیمانه

آبلیمو .................... 4 قاشق غذاخوری

اسانس وانیل .........  چند قطره

طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

ابتدا پودر ژله را داخل ظرفی ریخته و 1 لیوان آب جوش اضافه می کنیم ( میتوانید بسته به رنگی که میخواهید از پودر ژله بی رنگ یا پودر ژله رنگی استفاده کنید ) ، خوب هم می زنیم تا پودر ژله حل شده و شفاف شود.ظرف ژله را روی حرارت بخار آب قرار می دهیم ( روش بن ماری ) ، پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و به ظرف ژله اضافه می کنیم ، و مرتب هم می زنیم تا ژلاتین حل شود و مخلوط شفاف شود. یک و نیم لیوان آب جوش و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم ، و هم می زنیم تا شکر حل شود ، مخلوط ژله و ژلاتین را به شکر حل شده اضافه کرده و حدود 20 دقیقه اجازه می دهیم به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود.

پس از اینکه مایه مارشمالو کمی خنک شد داخل کاسه بزرگی می ریزیم و با دور تند همزن شروع به هم زدن می کنیم ( حجم مواد پس از هم زدن 4 برابر خواهد شد ) ، برای رسیدن به نتیجه دلخواه 20 – 30 دقیقه زمان لازم است.در شروع هم زدن مایه مارشمالو شفاف و ساده است اما به مرور با هم زدن شکل خود را پیدا خواهد کرد ، پس از آماده شدن مارشمالو  وانیل و آبلیمو را اضافه می کنیم. داخل قالب را کمی چرب کرده سپس مارشمالو را به ضخامت 1 – 2 سانتیمتر داخل ظرف می ریزیم و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرید ، پس از این مدت زمان با چاقویی که به آب گرم زده ایم مارشمالو را برش می زنیم و در نارگیل کمی تفت داده شده می غلطانیم و یا به جای پودر نارگیل می توان از آرد نشاسته نیز استفاده کرد .

 

نکته ها : مارشمالو را میتوانید پس از آماده شدن برای خمیر فوندانت مورد استفاده قرار دهید ( نیازی به قرار دادن در یخچال نیست ) ، مارشمالو را میتوانید تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.


*موفق باشید* 

مهین خاکزاد  

 آموزشگاه شیرینی پزی و آشپزی در کرج   



سینی اردور

 

بورانی غذایی ساده و مطبوعی است که یک پای آن همیشه ماست است و پای دیگرش می توند از یک یا چند نوع سبزی یا تره بار ، خام یا پخته ، تازه یا خشک ، تشکیل شود .

به همه دستورهای بورانی می توان بر حسب دلخواه از 1 پر تا 5 یا 6 پر سیر به صورت ساطوری یا کوبیده اضافه کرد .

فلفلی که در بورانی به کار می رود بهتر است تازه ساب باشد .


مواد لازم برای بورانی اسفناج:

shirinioashpazi_mohanna@
اسفناج .................... 1 کیلو
ماست چکیده ........... 1 پیمانه
نمک و فلفل  ............. مقداری

طرز تهیه:

shirinioashpazi_mohanna@

ابتدا اسفناج ها را بدون آب  در قابلمه روی حرارت قرار می دهیم، اسفناج ها به علت وجود مقداری آب درخودش آب خواهد انداخت ومی گذاریم آب اسفناج ها کاملا کشیده شود سپس مقداری روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم بعد از خنک شدن اسفناج ها ، ماست و با یک یا دو پر سیر رنده شده مخلوط کرده و سپس اسفناج ها را به مواد ماست اضافه می کنیم و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم . و بورانی اسفناج خود را مورد استفاده قرار می دهیم .


مواد لازم برای برانی کدو :

shirinioashpazi_mohanna@

کدو ............................ 1 کیلو

ماست ....................... مقداری

سیر ........................... 2 تا 3 پر

زردچوبه و نمک و فلفل ..... مقداری

پیاز داغ ........................ 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

کدو ها را پوست کنده و در روغن سرخ می کنیم بعد از سرخ شدن کدو ها ، کدو ها را در قابلمه ریخته به همراه یک یا دو عدد گوجه فرنگی نصف شده و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه ودو تا سه پر سیر و پیاز داغ ونصف مواد آب می گذاریم بپزد بعد از پخت و جا افتاده شدن کدو ها ، کدو ها را در کنار مخلوط ماست و سیر سرو می کنیم و اجازه می دهیم مهمان با توجه به مقدار برداشته شده از کدو میزان ماست و سیر خود را مشخص کند .

 

مواد لازم بورانی کنگر:

shirinioashpazi_mohanna@

کنگر پاک شده ....................... 1 کیلو

گوشت قیمه ای .................... 0/5 کیلو

ماست چکیده ....................... 300 گرم

زعفران ................................. 2 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده ...................... 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ .............................. 2 عدد

طرزتهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

کنگر را با 2 پیمانه آب می گذاریم بپزد ، گوشت را نیز با یک لیوان آب و یک عدد پیاز خوب می گذاریم بپزد ، ملست و زعفران و کمی نمک و تخم مرغ را با هم خوب مخلوط کرده سپس کنگر و گوشت را اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم بعد از یکی دو جوش سیر را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم و سرو می کنیم .

 

مواد لازم برانی لبو:

shirinioashpazi_mohanna@
لبو  ............................... 1عدد
ماست چکیده ................. 3 لیوان
نمک .............................. مقداری
فلفل ............................. مقداری

طرز تهیه:

shirinioashpazi_mhanna@

لبو ها رو شسته ، پوست میگیریم وبرش های نازکِ می زنیم ، داخل قابلمه آب ریخته و می گذاریم لبوها بپزد. لبوهای پخته شده رو ریز خرد کرده سپس  ماست و نمک و فلفل را اضافه کرده و بورانی خوشرنگ خود را سرومیکنیم.

 

*موفق باشید*

مهین خاکزاد  

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما