آموزش شله زرد

دسته بندي :

 شله زرد

 

مواد لازم :

shirinioashpazi_mohanna@

برنج  ....................................  2 لیوان

آب  ......................................  7 لیوان

شکر  ...................................  3 لیوان

زعفران حل شده  ....................  به مقدار لازم

گلاب  ...................................  1 پیمانه

کره  .....................................  100 گرم

خلال بادام  ............................  50 گرم

پودر پسته و دارچین  .................  به میزان لازم

 

طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

برنج را از شب قبل خیس می کنیم .

سپس 4 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا آب بجوشد .

برنج را به آب در حال جوش اضافه کرده و می گذاریم برنج مغز پخت شود.

کره را به برنج پخته شده اضافه کرده و مدام مواد را هم می زنیم .

در ظرفی جداگانه شکر را با 3 لیوان آب می گذاریم روی حرارت تا بجوشد و شکر کاملا در آن حل شود سپس به برنج اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم کمی که برنج حالت له شده پیدا کرد زعفران حل شده را به آن اضافه میکنیم به مقداری که شله زردمان خوشرنگ شود .

بعد از جا افتادن شله زرد ، گلاب و بادام را به آن اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم ، شله زرد را دم می کنیم .

سپس در ظرف های گود کشیده و با دارچین یا پسته یا بادام یا گل محمدی روی شله زردمان را تزیین می کنیم .


این نکته را توجه داشته باشید از زمانی که شله زرد را در ظرف می ریزیم به هیچ عنوان تا زمان سرد شدن ظرف را حرکت یا جابه جا نمی کنیم زیرا باعث آب افتادن شله زرد می شود .


*موفق باشید*

مهین خاکزاد  



آموزش دستور سوشی

دسته بندي :

آموزش سوشی

 

مواد لازم برای برنج سوشی :

•    3 پیمانه برنج ژاپنی ( یک پیمانه برنج برای سه رول سوشی کافی است.)

•    3/4 پیمانه آب

•    1/3 پیمانه سرکه برنج

•    3 قاشق غذاخوری شکر

•    یک قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه :

برنج را دریک کاسه بزرگ بریزید و با آب سرد چندین بار می شوییم تا آب آن زلال شود ، سپس آن را در آبکش ریخته و 30 دقیقه کنار می گذاریم ، برنج را به همراه آب در پلوپز ریخته و می گذاریم نیم ساعت خیس بخورد ، سپس دستگاه را روشن کرده و نیم ساعت می پزیم 15 دقیقه نیز آن را دم می کنیم تا کاملا نرم شود .

در این فاصله، سرکه سوشی را آماده کرده: سرکه برنج، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کرده. درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم . آنها را هم زده تا شکر کاملا حل شود. پس از اینکه کمی غلیظ شد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

برنج دم کشیده را درون کاسه بزرگی ریخته. ترجیحا کاسه فلزی نباشد. سرکه سوشی را روی آن بریزید و با کف‌گیر آنها را هم بزنید تا سرکه به خورد همه برنج ها برود. مراقب باشید که این حرکت موجب له شدن برنج نشود. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود.

 

وسایل مورد نیاز برای پیچیدن رول سوشی :

•    برگه های جلبک دریایی (نوری)

•    حصیر بامبو

•    چاقوی بسیار تیز

 یک ورق از جلبک دریایی که خشک است را برمی داریم و روی ورقه های حصیری مخصوص گذاشته سپس یک لایه از برنج سوشی را در آن قرار می دهیم و درون آن رابا ماهی یا هر غذای دریایی که دوست دارید پرمی کنیم و آرام رول می کنیم و سپس به قطعات کوچک برش زده و میل می کنیم.

 


درباره سوشی (Sushi) :

سوشی شاید معروف ترین غذای ژاپنی باشد اساسا عبارت است از کته بی نمک و ماهی یا میگوی خام که با چاشنی سرکه و سس سویا و زنجبیل تازه یا ترشی زنجبیل خورده می شود .

لازم به گفتن نیست که ماهی یا میگوی سوشی باید کاملا تازه باشد ، وسواس ژاپنی ها برای تازگی ماهی به اندازه ای است که معمولا سوشی را فقط برای ناهار می خورند زیرا می گویند هنگام شام دست کم یک روز تمام از صید ماهی گذشته است و تازگی آن از دست رفته است .

از میان ماهی هایی که در بازارهای ما به دست می آید ، فیله ماهی شیر ، غباد ، راشگو ، سرخو ، سنگسر ، ماهی مرکب و میگو را توصیه می شود .

سوشی چند جور است و غالبا به شکل بسیار رنگین و زینتی تهیه می شود ، به طوری که پیچیدن سوشی تعلیم و تربیت خاصی لازم دارد ، اما شکل خانگی آن ممکن است ساده باشد .

 

*موفق باشید*

مهین خاکزاد  



آدرس ایمیل آموزشگاه شیرینی پزی و آشپزی مهنا :

 

mohanna_karaj@yahoo.com

mohannakaraj@gmail.com


شماره تماس آموزشگاه  :


34209309  _  09108550292

 

 



آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما