• نکات مهمی که باید در پخت کیک و شیرینی بدانیم ... - ( ۱۳٩٥/۸/۱۸ )
  • قدیمی ترین آموزشگاه شیرینی پزی و آشپزی در کرج با بیش از 35 سال سابقه کار - ( ۱۳٩٧/۱٢/٢٧ )
  • آموزش های موجود در وبلاگ - ( ۱۳٩٦/٩/٧ )
  • کلیپ های بین المللی موجود در وبلاگ - ( ۱۳٩٦/٩/٦ )
  • دانستنی های کاربردی موجود در وبلاگ - ( ۱۳٩٦/٦/٢٧ )
  • آزمون عملی کارآموزان آموزشگاه مهنا در رشته آشپزی - ( ۱۳٩٥/٧/٢۱ )
  • آموزش دسر ترایفل - ( ۱۳٩٥/٧/٢ )
  • کلیپ آموزش تزئین کیک با خمیر فوندانت به شکل مینی بابی - ( ۱۳٩٥/٦/۱۱ )
  • آموزش سالاد کلم شیرین - ( ۱۳٩٥/٦/٩ )
  • آموزش حلوا هویج - ( ۱۳٩٥/٤/۳٠ )
  • آزمون عملی کارآموزان شیرینی پز آموزشگاه مهنا - ( ۱۳٩٥/٤/٤ )
  • آموزش شله زرد - ( ۱۳٩٥/۳/٢٢ )
  • کلیپ آموزش سوشی به شکل گل - ( ۱۳٩٥/۳/۱۳ )
  • آموزش دستور سوشی - ( ۱۳٩٥/۳/۱۱ )
  • شماره تماس آموزشگاه شیرینی پزی و آشپزی مهنا - ( ۱۳٩٥/۳/٢ )
  • کارآموزان شیرینی پز آموزشگاه مهنا - ( ۱۳٩٥/٢/٢٧ )
  • کارآموزان شیرینی پز دوره حرفه ای آموزشگاه مهنا - ( ۱۳٩٥/٢/۱٥ )
  • آزمون عملی کارآموزان آشپزی آموزشگاه مهنا - ( ۱۳٩٥/٢/٤ )
  • نمونه کارهای سفارشات عید کارآموزان آموزشگاه مهنا - ( ۱۳٩٥/۱/۱٥ )
  • سفره هفت سین کارآموزان خوب آموزشگاه مهنا - ( ۱۳٩٥/۱/۱٢ )
  • کلیپ فینگر فود تخم مرغی - ( ۱۳٩٤/۱٢/٢٢ )
  • آموزش اسلایس عسلی - ( ۱۳٩٤/۱٢/۱٩ )
  • آموزش درست کردن قیف کاغذی یک بار مصرف در منزل - ( ۱۳٩٤/۱۱/۱٦ )
  • شناخت انواع ماسوره و نحوه کار با ماسوره - ( ۱۳٩٤/۱۱/٩ )
  • کلیپ دیزاین شکلات - ( ۱۳٩٤/۱٠/٢۱ )
  • چند آموزش متفاوت با پوره سیب زمینی - ( ۱۳٩٤/۱٠/۱٥ )
  • آموزش مارشمالو - ( ۱۳٩٤/٩/٧ )
  • سینی اردور انواع بورانی های خوشمزه - ( ۱۳٩٤/٩/۳ )
  • آموزش دسر کرم نارگیل - ( ۱۳٩٤/۸/۳٠ )
  • آموزش کوردن بلو - ( ۱۳٩٤/۸/٢۸ )
  • شیرینی پاپاتیا - ( ۱۳٩٤/۸/٢٤ )
  • ران یا بال مرغ کبابی تند - ( ۱۳٩٤/۸/٢٤ )
  • دسر نانایموبار ایتالیایی - ( ۱۳٩٤/۸/٢۳ )
  • آموزش رول فتا - ( ۱۳٩٤/۸/۱۸ )
  • آموزش ماکارون - ( ۱۳٩٤/۸/۱٧ )
  • کلیپ آموزشی تزیین کیک به شکل کیف مجلسی با خمیر فوندانت - ( ۱۳٩٤/۸/٧ )
  • کلیپ آموزش کیک به شکل کیف با فوندانت - ( ۱۳٩٤/۸/٤ )
  • آموزش سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی - ( ۱۳٩٤/۸/٢ )
  • تزیین کیک با نوار زیبای شکلات - ( ۱۳٩٤/٦/۱٦ )
  • آموزش چیز کیک فوری - ( ۱۳٩٤/٥/۱۱ )
  • آموزش کلیپ کیک دابل چاکلت سورپرایزی - ( ۱۳٩٤/٥/۱۱ )
  • فینگرفود رول تخم مرغی ( کلیپ ) - ( ۱۳٩٤/٤/٢٠ )
  • کلیپ آموزش کفش با خمیر فوندانت - ( ۱۳٩٤/۳/۱٥ )
  • نمونه کارهای شیرینی پزی آموزشگاه مهنا - ( ۱۳٩٤/۳/۱٥ )
  • آلبوم آموزشگاه شیرینی پزی و آشپزی مهنا - ( ۱۳٩٤/٢/۱٢ )
  • آموزش رول سوسیس - ( ۱۳٩٤/٢/۱۱ )
  • آموزش رولت ژامبون (کلیپ ) - ( ۱۳٩٤/٢/۱٠ )
  • تزیین ژله ( ماهی در ژله بلوبری ) - ( ۱۳٩٤/۱/۱٢ )
  • آموزش کوکی شکلات - ( ۱۳٩۳/۱٢/٢۱ )
  • نمونه کارهای کافی شاپ آموزشگاه مهنا - ( ۱۳٩۳/۱۱/۳ )
  • آموزش دلمه قارچ با سیب زمینی - ( ۱۳٩۳/۱۱/٢ )
  • آموزش تست پنیری با فلفل - ( ۱۳٩۳/۱٠/٢٤ )
  • آموزش ژله رولی(کلیپ) - ( ۱۳٩۳/۱٠/٢٠ )
  • نمونه کارهای نان آموزشگاه مهنا - ( ۱۳٩۳/۱٠/۱٤ )
  • آموزش کاناپ خیار و پنیر - ( ۱۳٩۳/٩/٢٦ )
  • آموزش ژله تصویری - ( ۱۳٩۳/٩/٢٤ )
  • کلیپ تزیین کیک با خمیر فوندانت (فوق حرفه ای) - ( ۱۳٩۳/٩/۱٠ )
  • از فواید سرکه سیب بیشتر بدانید . . . - ( ۱۳٩۳/٩/۱ )
  • آموزش صحیح خرد کردن - ( ۱۳٩۳/۸/٢٢ )
  • آموزش نوتلا ترک (شکلات صبحانه ) - ( ۱۳٩۳/۸/۱٥ )
  • آموزش رتی مرغ ( کلیپ ) - ( ۱۳٩۳/۸/۱ )
  • نمونه کارهای سفره آرایی آموزشگاه مهنا - ( ۱۳٩۳/٧/۱۸ )
  • کلیپ آموزش فیله کردن ماهی - ( ۱۳٩۳/٧/٢ )
  • آموزش تصویری گالانتین کردن مرغ (بدون استخوان کردن مرغ) - ( ۱۳٩۳/٦/۱ )
  • تزئین کیک تولد Super Mario Bros - ( ۱۳٩۳/٥/٢۳ )
  • آرشیوی از نمونه کارهای آشپزی آموزشگاه مهنا - ( ۱۳٩۳/٥/۱ )
  • نکاتی جالب درباره بستنی - ( ۱۳٩۳/٤/٢۱ )
  • آموزش ظروف شکلاتی (کلیپ ) - ( ۱۳٩۳/٤/۱۸ )
  • آموزش گل داوودی با خامه (کلیپ) - ( ۱۳٩۳/۳/۳٠ )
  • آموزش نان تاکو با مواد چیلی کن کارنه - ( ۱۳٩۳/۳/۱۸ )
  • آموزش طرح دادن روی قهوه (کلیپ) - ( ۱۳٩۳/۳/۱۳ )
  • آموزش کیک رنگین کمانی ( کلیپ ) - ( ۱۳٩۳/۳/٧ )
  • لوکس ترین میوه های جهان را بشناسید . . . - ( ۱۳٩۳/۳/۳ )
  • تزئین کیک با خمیر فوندانت (کلیپ) - ( ۱۳٩۳/۳/٢ )
  • نمونه کارهای ژله تزریقی آموزشگاه مُهَنّا - ( ۱۳٩۳/۳/٢ )
  • آموزش تزئین شکلات (کلیپ) - ( ۱۳٩۳/٢/۳٠ )
  • آموزش تزئین کیک با رز برجسته خامه ای (کلیپ) - ( ۱۳٩۳/٢/۱٩ )
  • میوه های مردانه و زنانه را بشناسید! - ( ۱۳٩۳/٢/۱۳ )
  • آموزش اردور تخم مرغ - ( ۱۳٩۳/٢/۱۱ )
  • تزئین کیک به روش فوق حرفه ای 2(کلیپ) - ( ۱۳٩۳/٢/۱۱ )
  • نحوه استفاده از ماسوره ( آموزش دوم ) - ( ۱۳٩۳/٢/٧ )
  • آموزش گل آزالیا با خامه (کلیپ) - ( ۱۳٩۳/٢/٥ )
  • هنر نمایی با خمیر بادام و سفیده تخم مرغ - ( ۱۳٩۳/۱/٢٠ )
  • کلیپ تزئین کیک نامزدی به شیوه ساده و زیبا - ( ۱۳٩۳/۱/۱۸ )
  • آموزش تزئین کیک به شیوه فوق حرفه ای(کلیپ) - ( ۱۳٩۳/۱/۱٠ )
  • تزئین کیک با ژله و میوه (کلیپ ) - ( ۱۳٩۳/۱/٤ )
  • آموزش تزئین خامه با ماسوره شیرینی پزی(کلیپ) - ( ۱۳٩۳/۱/۳ )
  • تزئین کیک با رز آبی - ( ۱۳٩٢/۱٢/٢٦ )
  • تزئین کیک ژله ای به صورت کاملا حرفه ای(کلیپ) - ( ۱۳٩٢/۱٢/٢٥ )
  • آموزش گل با شکلات(کلیپ) - ( ۱۳٩٢/۱٢/٢۳ )
  • تزئین کیک به روش ساده ( کلیپ ) - ( ۱۳٩٢/۱٢/٢۱ )
  • تزئین کیک نامزدی ( کلیپ ) - ( ۱۳٩٢/۱٢/٢۱ )
  • کیک های مجلسی در کویت - ( ۱۳٩٢/۱٢/۱٧ )
  • آموزش شکلات سفید با طعم پسته و توت فرنگی - ( ۱۳٩٢/۱٢/۱٠ )
  • همه چیز درباره پیتزا - ( ۱۳٩٢/۱۱/۱٤ )
  • دسر پاناکتا - ( ۱۳٩٢/۱٠/٢٤ )
  • هزینه غذا برای یک هفته در کشورهای مختلف - ( ۱۳٩٢/٩/٢٤ )
  • بدن، کمبودهای تغذیه ای را اعلام می کند! - ( ۱۳٩٢/٦/٢٦ )
  • کباب مرغ و گوشت تسبیحی - ( ۱۳٩٢/٦/۱٥ )
  • کاربرد نمک درخانه و خانه داری - ( ۱۳٩٢/٥/٢۱ )
  • سبزیجات هم زنانه – مردانه دارند - ( ۱۳٩٢/۳/۱۱ )
  • آموزش کیک وانیلی به شیوه جدید - ( ۱۳٩٢/٢/٢٤ )
  • انواع و اقسام قهوه را بشناسیم ... - ( ۱۳٩٢/٢/۱٢ )
  • آموزش شنیسل مرغ - ( ۱۳٩٢/۱/٢٤ )
  • ارزش غذایی +میزان مصرف کالری - ( ۱۳٩۱/۱٢/٧ )
  • آموزش گیلاس با شکلات - ( ۱۳٩۱/۱۱/٢٩ )
  • عمر مواد یخ بسته - ( ۱۳٩۱/۱۱/٢٢ )
  • تهیه هات چاکلت - ( ۱۳٩۱/۱۱/۱٥ )
  • ریزه کاری هایی که هر خانم خانه باید بداند - ( ۱۳٩۱/۱۱/۱٢ )
  • تهیه کیک پرتقال - ( ۱۳٩۱/۱۱/٥ )
  • 14 ترفند برای خوشمزه کردن غذا - ( ۱۳٩۱/۱۱/٢ )
  • تهیه سالاد روس - ( ۱۳٩۱/۱٠/٢۸ )
  • 10 اشتباه رایج درآشپزی - ( ۱۳٩۱/۱٠/٢٤ )
  • تهیه لازانیا - ( ۱۳٩۱/۱٠/۱٩ )
  • آیا کبابی کردن بهترین روش پخت و پز است؟ - ( ۱۳٩۱/۱٠/۱٥ )
  • تهیه شیرینی پفک(مرنگ) - ( ۱۳٩۱/۱٠/۱٢ )
  • پرتقال بخارپز شده برای درمان سرفه - ( ۱۳٩۱/۱٠/۸ )
  • تهیه دسر طالبی - ( ۱۳٩۱/۱٠/٦ )
  • هنر تزئین در کیک های روسی - ( ۱۳٩۱/۱٠/٢ )
  • آموزش باسلوق - ( ۱۳٩۱/٩/٢٩ )
  • تنوع صبحانه های خوردنی در49 کشور - ( ۱۳٩۱/٩/٢٥ )
  • تهیه نان خامه ای - ( ۱۳٩۱/٩/٢٤ )
  • از خواص درمانی عسل های گیاهی بیشتر بدانید... - ( ۱۳٩۱/٩/٢۱ )
  • ذهن خلاق - ( ۱۳٩۱/٩/۱۸ )
  • تهیه باقلا پلو با گوشت - ( ۱۳٩۱/٩/۱٥ )
  • خوراکی هایی که شما را خوش اخلاق می کند... - ( ۱۳٩۱/٩/۱٢ )
  • خاصیت انار - ( ۱۳٩۱/٩/۱٠ )
  • تهیه آش اسفناج - ( ۱۳٩۱/٩/٧ )
  • راه های پیشگیری از اضافه وزن به روش کشورهای مختلف - ( ۱۳٩۱/۸/٢۸ )
  • چاره آنفولانزا وسرماخوردگی درآشپزخانه ی شماست... - ( ۱۳٩۱/۸/٢۱ )
  • تهیه بیف استروگانف - ( ۱۳٩۱/۸/۱۸ )
  • با 5 نوشیـدنی چـربی سـوز عـالی آشـنا شـوید - ( ۱۳٩۱/۸/۱٥ )
  • َشناخت شخصیت افراد از روی شیرینی مورد علاقه - ( ۱۳٩۱/۸/۱٤ )
  • تهیه کرم کارامل - ( ۱۳٩۱/۸/۱٢ )
  • شکلات بخورید ولاغر بمانید... - ( ۱۳٩۱/۸/۱٠ )
  • تهیه کباب ترکی خانگی - ( ۱۳٩۱/۸/٧ )
  • یک فروشگاه میوه وتره بار هنری - ( ۱۳٩۱/۸/٥ )
  • آموزش اسلایس آناناس وخامه - ( ۱۳٩۱/۸/٥ )
  • خواص گیاهان - ( ۱۳٩۱/۸/۱ )
  • پیاز = آسپرین - ( ۱۳٩۱/٧/٢٥ )
  • آموزش مرغ شکم پر درسته بدون استخوان - ( ۱۳٩۱/٧/٢٤ )
  • راهنمای استفاده از ادویه - ( ۱۳٩۱/٧/٢٤ )
  • شیوه صحیح میوه خوردن=سلامتی و طول عمر - ( ۱۳٩۱/٧/٢۱ )
  • اثر بی نظیر سفیده تخم مرغ در بهبود سوختگی - ( ۱۳٩۱/٧/۱٦ )
  • آموزش کاپوچینو - ( ۱۳٩۱/٧/٧ )
  • دانستنی های کاربردی - ( ۱۳٩۱/٧/۳ )
  • آموزش چیپس وپنیر - ( ۱۳٩۱/٧/٢ )
  • 10 میوه برتر که میتوانید سلامتی خود را با آنها تضمین کنید - ( ۱۳٩۱/٧/٢ )
  • چیدمان میز - ( ۱۳٩۱/٧/۱ )
  • آموزش شیرینی خشک پادرازی - ( ۱۳٩۱/٦/۳۱ )
  • خوردنی های از بین برنده استرس - ( ۱۳٩۱/٦/۳۱ )
  • آشنایی با درجات فر - ( ۱۳٩۱/٦/۳٠ )
  • آشنایی با پیمانه های اندازه گیری - ( ۱۳٩۱/٦/۳٠ )
  • آدرس ایمیل و معرفی آموزشگاه شیرینی پزی و آشپزی مهنا - ( ۱۳٩۱/٦/٢٩ )
  • آخرين مطالب

     
    براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

    براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

    براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

    براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

    براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

    براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


    موضوعات

    نويسندگان
























    آمار بازيد




    درباره ما