دسر پاناکتامواد لازم :

shirinioashpazi_mohanna@

پودر ژله پرتقالی --------- 1 بسته 100 گرمی
آب جوش ---------------- 1 پیمانه
آب سرد------------------ 1/2 پیمانه
شیر --------------------- 320 میلی لیتر
خامه کم چرب ---------- 600 میلی لیتر
شکر -------------------  110 گرم
وانیل -------------------- 1/4 قاشق چایخوری
ژلاتین ------------------- 4 قاشق چایخوری


طرز تهیه :
shirinioashpazi_mohanna@

قالب مناسب دسر به گنجایش 1 لیتر را با کمی روغن چرب می کنیم پودر ژله را در آب جوش حل کرده آب سرد را به آن اضافه می کنیم آن گاه داخل قالب ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا ژله کاملا فرم بگیرد درظرفی مناسب شیر و خامه و شکر را با هم مخلوط کرده ژلاتین را روی آن می پاشیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا شکروژلاتین کاملا در خامه و شیر حل شود سپس از روی حرارت برداشته می گذاریم کمی سرد شود سپس روی ژله بسته شده می ریزیم و در حدود 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار می دهیم سپس در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو می کنیم .

پانا در زبان ایتالیایی به معنی خامه و کتا به معنی پخته است.

 

 

*موفق باشید*

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما