آموزش تاکومواد لازم نان تاکو :

ِshirinioashpazi_mohanna@

آرد ذرت ------------ 150 گرم

نمک --------------- 1/2 قاشق چایخوری

 آب ولرم ----------- 1/2 لیوان(120 میلی گرم)

روغن مایع --------- 2 قاشق غذاخوری


 طرز تهیه :

 shirinioashpazi_mohanna@

 درظرفی آردذرت ، نمک و روغن مایع رامخلوط کرده ، آب ولرم راکم کم اضافه نموده وباهم مخلوط می کنیم تاخمیریکدستی حاصل شود. روی سطح صافی آرد پاشیده وبرای 4-3 دقیقه خمیرراورزمی دهیم تازمانیکه خمیر نرم شود،سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و1 ساعت استراحت می دهیم .خمیر رابه 12 گلوله کوچک تقسیم کرده. روی سطح صافی آردمی پاشیم هر گلوله راروی دوعدد نایلون باوردنه نازک به شکل دایره باز می کنیم (برای منظم شدن تاکومی می توان ازقالب فلزی استفاده کرد) ودرروغن سرخ می کنیم در اواسط سرخ شدن ازوسط با قاشق کمی تاکو ها را تامی کنیم وبه همان صورت نگه میداریم تاحالت U بگیردتاکو های آماده شده را با هر موادی که دوست داشته باشیم می توانیم پرکنیم  در زیر یکی از خوراک معروف تگزاس آمریکا را معرفی می کنیم که با نان تاکو معروف مکزیکی سرو می کنیم .

مواد لازم  چیلی کن کرنه :

 shirinioashpazi_mohanna@

گوشت چرخ کرده ------------------ 250گرم

گوجه فرنگی ----------------------- 200گرم، پوست کنده،‌ خرد شده

کنسرو لوبیا قرمز یا چیتی --------- 1 قوطی

پیاز داغ ----------------------------- 1عدد

سیر -------------------------------  3 حبه، له شده

ساقه سفید کرفس --------------- 100گرم (در صورت تمایل )

ارگانو  ------------------------------ 1قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی -------------------- 2قاشق سوپخوری

شکر قهوه‌ای ---------------------- 1قاشق چایخوری

سرکه سیب یا سرکه سفید ------ 1قاشق سوپخوری

تخم گشنیز ------------------------ 1قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز یا چیلی درسته --  2قاشق چایخوری

روغن ------------------------------- 2قاشق سوپخوری

نان تاکو ----------------------------  به تعداد نفرات

نمک -------------------------------- به میزان لازم

پودر فلفل سفید ------------------  1/2 قاشق چایخوری

پنیر گودا --------------------------- مقداری برای تزئینات، رشته‌رشته

 

طرز تهیه:

 shirinioashpazi_mohanna@

در یک تابه روغن وپیاز داغ و سیر را مخلوط کرده و کمی تفت می دهیم. گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم سپس گوجه فرنگی‌ها و کرفس را اضافه کرده و می گذاریم با آب گوجه فرنگی گوشت کاملا پخته شود بعد از تبخیر شدن آب گوجه فرنگی ،  رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.کنسرو لوبیا را بدون آب  اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا رب کاملاً با مواد مخلوط شود، سپس ارگانو و شکر قهوه‌ای، سرکه سیب یا سرکه سفید، تخم‌گشنیز، پودر فلفل سفید، فلفل قرمز و نمک را  اضافه کرده و در تابه را برای مدت 10 دقیقه می بندیم  تا مواد پخته شود.

بعد از پخت داخل نان های تاکو را از مواد چیلی کن کارنه پرمی کنیم وروی آن کمی پنیر گودا رشته ای می پاشیم و سرو می کنیم .

  

*موفق باشید*

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما