پادرازی

مواد لازم:


روغن جامد               100 گرم

آرد نخودچی             100 گرم

آرد گندم                  100 گرم

آرد برنج                   100 گرم

پودرقند                   100 گرم

وانیل                      1/2 قاشق چایخوری

تخم مرغ                 1 عدد

کنجد                      25 گرم


طرز تهیه :


روغن و پودر قند را با همزن خوب می زنیم تا رنگ آن روشن شود آرد گندم و آرد برنج و آرد نخودچی و وانیل را اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم سپس خمیر را بازکرده و با قالب زبان روی خمیر را قالب می زنیم و در سینی چرب شده با کمی فاصله می چینیم زرده تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط کرده سپس با برس روی شیرینی ها می مالیم و با چنگال روی آن را نقش می دهیم و کمی کنجد می پاشیم ودر فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم.

 

* موفق باشید *

       مهین خاکزاد   

 




آخرين مطالب

 

برای مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کلیک کنید ...

کلیک کنید ...

کلیک کنید...











آمار بازيد












درباره ما