آموزش دلمه قارچمواد لازم :

 

قارچ درشت                                8 عدد

سیب زمینی پخته و رنده شده     225 گرم

خامه                                          2 قاشق سوپخوری

ساقه پیازچه خرد شده                2 قاشق سوپخوری

کره نرم شده                              25 گرم

نمک وفلفل                                مقداری

پنیر موزارلا                                  50 گرم

قرص سبزیجات                           1 عدد

 

طرز تهیه :

 

ابتدا پایه های قارچ را جدا کرده سپس داخل قارچ ها را کمی خالی می کنیم و کنار می گذاریم جهت سیاه نشدن قارچ ها بعد از شستن کمی قارچ ها را آغشته به آبلیمو می کنیم ، در ظرفی مناسب پایه های قارچ را رنده کرده و با سیب زمینی رنده شده و خامه و ساقه پیازچه خردشده ( ما از مقداری کالباس ژامبون گوشت خرد شده و مقدار اندکی فلفل دلمه ای رنگی خرد شده استفاده کرده ایم در صورت تمایل شما نیز می توانید به جای ساقه پیازچه از این مواد نیز استفاده کنید ) و کره و نمک و فلفل مخلوط می کنیم و داخل قارچ ها را از مواد مخلوط شده پر می کنیم و و درون ظرف پیرکس می چینیم و روی هر قارچ مقداری پنیر می پاشیم . قرص سبزیجات را با 150 میلی لیتر آب مخلوط کرده و  آرام آرم از یک گوشه ظرف داخل ظرف پیرکس می ریزیم و در فر گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم سپس دلمه های انگشتی خود را در ظرف مناسب چیده و سرو نمایید .

 

* موفق باشید *

مهین خاکزاد   




آخرين مطالب

 

برای مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کلیک کنید ...

کلیک کنید ...

کلیک کنید...











آمار بازيد












درباره ما