ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه میشود. از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی می باشد. معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر می شود. با وجود اینکه این شیرینی فرانسوی است نام آن به صورت تاریخی از لغت ماکارونی در ایتالیایی آمده است. این شیرینی به مشخصات کف و بالای صاف و درخشان پایه های ژولیده و ملایم و مرطوب مشهور است و به راحتی در دهان آب می شود . ماکارون در طعم های بسیار متفاوتی یافت می شود اگر چه به صورت سنتی طعم تمشک کوهی و شکلاتی داشته است اما اکنون در طعم های گل های مختلف، قهوه و کاپوچنو و غیره موجوداست.

 

مواد لازم :

shirinioashpazi_mohanna@

سفیده تخم مرغ ---------------  3 عدد بزرگ
پودر شکر ------------------------ 1/5پیمانه
پودر بادام -------------------------۱ پیمانه
شکر دانه ریز -------------------- ۱/۴ پیمانه
کرم تارتار ------------------------ ۱/۴ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی ژله ای ------------ ۲تا ۳ قطره

طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

ابتدا پودر بادام و پودر شکر را درون دستگاه غذاساز ریخته و کاملا پودر می کنیم. فقط توجه داشته باشید زیاد آسیاب نکنید به دلیل داشتن مقداری روغن در خود بادام , بادام ها خمیر مانند میشوند و دیگر قابل الک کردن نخواهند بود.
این مخلوط را چندین بار از الک بسیار بسیار ریز عبورمی دهیم
سفیده ها را با دور متوسط همزن زده تا فرم بگیرد ، کرم تارتار را اضافه کرده و سرعت همزن را بالا می بریم و به تدریج شکر دانه ریز را اضافه می کنیم ، کاملا زده تا سفید و نرم و پفکی شود.
مخلوط پودر بادام و پودر شکر را اضافه کرده و با لیسک مواد را به حالت دورانی هم می زنیم ، مواظب باشید پف سفیده نخوابد.
رنگ و اسانس مورد نطر رااضافه کرده ، کف سینی فر را حتما صفحه سیلیکونی انداخته ، مواد را درون قیف با ماسوره ساده بریزید و دایره های کوچکی به اندازه ۲ تا ۳سانت پایپ می کنیم ، ماکارون ها را حدود ۲۰ دقیقه در دمای محیط قرار می دهیم  ، سینی را در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار می دهیم  تا ماکارون ها کمی پف کنند ،بعد از پخت چند دقیقه در دمای مخیط قرار داده و سپس روی پنجره توری انتقال می دهیم تا کاملا خنک شوند ، بعد از خنک شدن کامل آنها را دو به دو با فیلینگهای مختلف( خامه ؛ گاناش و ...)به هم می چسبانیم .

نکات مهم

- سفیده تخم مرغ حتما باید از ۱۵ دقیقه قبل در دمای محیط قرار گرفته باشد
-پودر بادام و پودر شکر حتما باید چندین بار از الک بسیار ریز عبور داده شوند و گرنه سطح روی ماکارون ها صاف و صیقلی نخواهد بود
-رنگ خوراکی باید حتما ژله ای باشد( رنگ مایع باعث خرابی ماکارون می شود)
-موقع پایپ کردن ماکارون ها روی صفحه سیلیکونی دست خود را به صورت عمود قرار داده و با  فشار کمی مواد را انتقال دهید
-این شیرینی بسیار حساس بوده و نکات زیادی در درست تهیه شدن آن نقش دارند؛ مثلا مقدار پودر شدن بادام ؛ دمای سفیده تخم مرغ؛ مقدار همزدن سفیده و پف کردن مناسب( کم زدن و زیاد زدن هر دو باعث خرابی ماکارون می شوند)

  

*موفق باشید*

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما