ران یا بال مرغ کبابی تند

مواد لازم :
shirinioashpazi_mohanna@

بال یا ران مرغ ...................................... 12 عدد
سس سالاد (سس سالاد ایتالیایی) ...... 225 گرم
سس فلفل ........................................ 1/2 تا 3/4 فنجان
فلفل قرمز .........................................  1/8 تا 1/2 قاشق چای خوری
کره آب شده ....................................... 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

بال مرغ را به سه بخش تقسیم کرده و ته بال را دور می اندازیم. داخل یک کاسه، سس سالاد، سس فلفل و فلفل قرمز را مخلوط کرده.نصف پیمانه از مخلوط را برداریم و روی آن را می بندیم و داخل یخچال قرار می دهیم. باقیمانده آن را داخل یک کیسه پلاستیک بزرگ ریخته ، بال مرغ را اضافه می کنیم و خوب تکان می دهیم و آن را تمام شب داخل یخچال نگه می داریم.
مخلوط را دور ریخته و بال مرغ را روی منقل روی حرارت متوسط به مدت 12 الی 16 دقیقه گریل می کنیم.
کره را با نصف پیمانه سس از قبل باقیمانده مخلوط کرده و روی بال مرغ می مالیم
بدون درپوش به مدت 8 الی 10 دقیقه مجددا گریل می کنیم.


خواص فلفل قرمز :

*. فلفل قرمز یکی از گیاهان بسیار مفید درمانی است . فلفل قرمز را نباید با فلفل سایه یا سرکه و یا خرد ل که هر یک به نوعی در ردیف چاشنی های تند هستند اشتباه کرد ، زیرا اینها محرک هستند در صورتی که فلفل قرمز آرام بخش و مسکن است . مثلا گرد فلفل قرمز را براحتی می توان روی زخمهای باز یا کهنه گذارد و بسیار شفا بخش است و هیچ گونه تحریکی نمی کند . ولی فلفل سیاه و خردل و سرکه اگر روی زخم گذارده شود زخم را تحریک می کنند.

*موفق باشید*

مهین خاکزاد 

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما