شیرینی پاپاتیا

مواد لازم:

shirinioashpazi_mohanna@

کره ............................ 100 گرم
پودرقند الک شده  .......... 1 پیمانه
وانیل .......................... 1/2 قاشق چایخوری
آرد ............................. 2 پیمانه
تخم مرغ ...................... 1 عدد

طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

کره و تخم مرغ را یک ساعت قبل از کار از یخچال خارج می کنیم(این کار باعث میشه شیرینی بوی تخم مرغ نگیرد).
کره و پودر قند را با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم تا کرمی رنگ شود سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و به زدن ادامه می دهیم.
 آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و با نوک انگشتان مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر مورد نظر آماده گردد.سپس خمیر را به تعداد رنگهای دلخواه تقسیم می کنیم  و رنگ خوراکی می زنیم و به اندازه تیله از هر خمیر برداشته کنار هم قرار میدهیم تا به شکل گل دلخواه در بیاید گلها را هم میتوان روی کاغذ روغنی قرار داد هم روی خود سینی فر سپس شیرینی ها را در فر با دمای ١٧۵ درجه فارنهایت به مدت ٧  تا ١٠ دقیقه قرار می دهیم.

*موفق باشید*

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما