آموزش کوردن بلو

مواد لازم :
shirinioashpazi_mohanna@

سینه مرغ  ........................... 1 عدد
سالامی  ............................. 4 ورقه نازک
پنیر گرویر یا پنیر گودا ............. 250 گرم
آرد ..................................... 1/2 لیوان
نمک و فلفل ......................... مقداری
پودر سیر و فلفل قرمز ........... مقداری
آرد سوخاری ........................ 1 لیوان
تخم مرغ ............................. 2 عدد
روغن زیتون .......................... مقداری

طرزتهیه :
shirinioashpazi_mohanna@

 2 تیکه نیمه سینه مرغ لازم داریم که 4 تا کوردن بلو بدست می آید سینه مرغ را افقی نصف کرده و با استیک کوب بین دو لایه پلاستیک خوب میکوبیم تا کاملا نازک شود . تیکه های مرغ را روی سطح کار قرار میدیم .
یک لایه سالامی به اندازه ای که مرغ روی کامل آن را بپوشاند برش می زنیم و روی مرغ قرار میدیم.یه لایه نازک از پنیر را برش می زنیم و روی کالباس قرار میدیم ( و یا پنیر را رنده میکنیمو مقداری جعفری ریز شده روی پنیر می پاشیم )
دو طرف مرغ ، یعنی راست و چپ مرغ را برگردانده رو به داخل و محکم مرغ رو از پایین رول می کنیم.و یک ربع داخل فریزر قرار می دهیم تا خودش رو بگیرد، سپس رول ها را اول در ترکیب آرد و نمک و فلفل زده... و بعد در تخم مرغ می غلطانیم و در آخر آغشته به مخلوط آرد سوخاری و پودر سیر و فلفل قرمز می کنیم تا کاملا کاور شود.
رول ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با روغن زیتون و یا کره مذاب چرب میکنیم و به مدت 25 دقیقه و یا تا زمانی که کاورش قهوه ای شود و خوب بپزد داخل فر قرار می دهیم.

برای سرو می توان از وسط برش بزنیم و یا رولتی اسلایشون کنیم و یا به همین شکل درسته سرو کنیم.

*موفق باشید*

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما