سینی اردور

 

بورانی غذایی ساده و مطبوعی است که یک پای آن همیشه ماست است و پای دیگرش می توند از یک یا چند نوع سبزی یا تره بار ، خام یا پخته ، تازه یا خشک ، تشکیل شود .

به همه دستورهای بورانی می توان بر حسب دلخواه از 1 پر تا 5 یا 6 پر سیر به صورت ساطوری یا کوبیده اضافه کرد .

فلفلی که در بورانی به کار می رود بهتر است تازه ساب باشد .


مواد لازم برای بورانی اسفناج:

shirinioashpazi_mohanna@
اسفناج .................... 1 کیلو
ماست چکیده ........... 1 پیمانه
نمک و فلفل  ............. مقداری

طرز تهیه:

shirinioashpazi_mohanna@

ابتدا اسفناج ها را بدون آب  در قابلمه روی حرارت قرار می دهیم، اسفناج ها به علت وجود مقداری آب درخودش آب خواهد انداخت ومی گذاریم آب اسفناج ها کاملا کشیده شود سپس مقداری روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم بعد از خنک شدن اسفناج ها ، ماست و با یک یا دو پر سیر رنده شده مخلوط کرده و سپس اسفناج ها را به مواد ماست اضافه می کنیم و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم . و بورانی اسفناج خود را مورد استفاده قرار می دهیم .


مواد لازم برای برانی کدو :

shirinioashpazi_mohanna@

کدو ............................ 1 کیلو

ماست ....................... مقداری

سیر ........................... 2 تا 3 پر

زردچوبه و نمک و فلفل ..... مقداری

پیاز داغ ........................ 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

کدو ها را پوست کنده و در روغن سرخ می کنیم بعد از سرخ شدن کدو ها ، کدو ها را در قابلمه ریخته به همراه یک یا دو عدد گوجه فرنگی نصف شده و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه ودو تا سه پر سیر و پیاز داغ ونصف مواد آب می گذاریم بپزد بعد از پخت و جا افتاده شدن کدو ها ، کدو ها را در کنار مخلوط ماست و سیر سرو می کنیم و اجازه می دهیم مهمان با توجه به مقدار برداشته شده از کدو میزان ماست و سیر خود را مشخص کند .

 

مواد لازم بورانی کنگر:

shirinioashpazi_mohanna@

کنگر پاک شده ....................... 1 کیلو

گوشت قیمه ای .................... 0/5 کیلو

ماست چکیده ....................... 300 گرم

زعفران ................................. 2 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده ...................... 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ .............................. 2 عدد

طرزتهیه :

shirinioashpazi_mohanna@

کنگر را با 2 پیمانه آب می گذاریم بپزد ، گوشت را نیز با یک لیوان آب و یک عدد پیاز خوب می گذاریم بپزد ، ملست و زعفران و کمی نمک و تخم مرغ را با هم خوب مخلوط کرده سپس کنگر و گوشت را اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم بعد از یکی دو جوش سیر را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم و سرو می کنیم .

 

مواد لازم برانی لبو:

shirinioashpazi_mohanna@
لبو  ............................... 1عدد
ماست چکیده ................. 3 لیوان
نمک .............................. مقداری
فلفل ............................. مقداری

طرز تهیه:

shirinioashpazi_mhanna@

لبو ها رو شسته ، پوست میگیریم وبرش های نازکِ می زنیم ، داخل قابلمه آب ریخته و می گذاریم لبوها بپزد. لبوهای پخته شده رو ریز خرد کرده سپس  ماست و نمک و فلفل را اضافه کرده و بورانی خوشرنگ خود را سرومیکنیم.

 

*موفق باشید*

مهین خاکزاد  

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما