Here's what you are going to need

ساندویچ

I used a loaf of hard crusted Italian bread, 3 ribeye steaks 1 lb mushrooms, an onion and some bacon.
Hollow out bread
......

ساندویچ

Cook that

ساندویچ

try to leave the steaks a little rare as they will carry over cook a little more in the sandwich
Shove one of the steaks in the bread
ساندویچ
Sauce the steak
ساندویچ
I like to have to halves of the sandwich different so I use half thick worchschire sauce and half dijon mustard and horse raddish sauce
layer of bacon
ساندویچ
layer of swiss cheese
ساندویچ
stuff in as much of the mushroom and onion mixture you can
ساندویچ
then the other steak along with the juices from the pan
ساندویچس
a little more sauce
ساندویچ
top off with more swiss
ساندویچ
put the top of the loaf back on
ساندویچ
wrap in butchers paper
ساندویچ
wrap in butchers paper
ساندویچ
put a heavy cutting board on top to squish it down
ساندویچ
now weight and wait and wait
ساندویچ
I used 140lbs of weight and let it sit for 4 hours
take weight off
ساندویچ
cut and enjoy
ساندویچ




آخرين مطالب

 
براي مشاهده نمونه کارهاي شيريني پزي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي آشپزي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي ژله تزريقي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي نان هاي حجيم و نيمه حجيم مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

























آمار بازيد




درباره ما