اسلایس

مواد لازم:

 

بیسکویت پودرشده       250گرم
کره                           150 گرم
دارچین                      1/2 قاشق چایخوری
کمپوت آناناس خرد شده 450 گرم
آب کمپوت آناناس         1/4 پیمانه
پودرژلاتین                   1 قاشق سوپخوری
پودرقند                      50 گرم
پنیرخامه ای                150 گرم
آبلیمو                        1 قاشق سوپخوری
ماست خامه ای          1/2 پیمانه
خامه زده شده            1 پیمانه


طرز تهیه :

 

درون قالبی به ابعاد30*20سانتی مترفویل قرارداده به طوری که فویل ازلبه های قالب بلندترباشد آن را چرب کرده، کره را ذوب می کنیم وبا دارچین وبیسکویت پودرشده مخلوط میکنیم وداخل قالب پرس می کنیم و30 دقیقه در یخچال قرارمی دهیم.برای تهیه رویه،پودرژلاتین را روی آب آناناس پاشیده و به صورت بن ماری پودر ژلاتین را حل می کنیم سپس پودر قند را اضافه کرده و کنار می گذاریم کمپوت آناناس خرد شده را با پنیر خامه ای وآبلیمو و ماست خامه ای و خامه زده شده مخلوط کرده و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم ومواد رویه را روی بیسکویت ها می ریزیم وسطح آن را صاف می کنیم ودر یخچال قرار می دهیم تا کاملا مواد ببندد سپس به ابعاد 5*5 سانتی متر برش می زنیم و از قالب خارج می کنیم وروی آن را با خرده های بیسکویت و آناناس و خامه به دلخواه تزئین می کنیم .

*موفق باشید*

مهین خاکزاد  



آخرين مطالب

 
براي مشاهده نمونه کارهاي شيريني پزي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي آشپزي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي ژله تزريقي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي نان هاي حجيم و نيمه حجيم مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

























آمار بازيد




درباره ما