مواد لازم برای 4 نفر:

 

مغزران گوساله                500 گرم
روغن مایع                     2 تا 3 قاشق غذاخوری
پودرسیر                        1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه             مقداری

 

مواد لازم برای سس گوشت:

 

پیاز رنده شده                    1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده       2 عدد
روغن مایع                        2 قاشق غذاخوری
آویشن                             1 قاشق مرباخوری
سیر                                2 تا 3 حبه
نمک وفلفل سیاه               مقداری
فویل                               1 تکه

 

طرزتهیه:


گوشت را به تکه های نازک به اندازه کف دست می بریم تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و گوشت را داخل این سس چند ساعتی در یخچال می خوابانیم سپس گوشت را از سس در آورده و روی ورق آلومینیوم همه گوشت را روی هم می چینیم و با آلومینیوم محکم می پوشانیم و در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند سپس از فریزر در آورده قبل از اینکه یخش باز شود از فویل در آورده و برش های خیلی نازک می زنیم و در یک ماهیتابه روغن ریخته و گوشت را در آن سرخ می کنیم پودر سیر و نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و لای نان را با گوشت و پیاز خلال شده و برش های گوجه فرنگی و فلفل کبابی پر می کنیم .

*موفق باشید*

مهین خاکزاد 



آخرين مطالب

 

برای مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کلیک کنید ...

کلیک کنید ...

کلیک کنید...











آمار بازيد












درباره ما