کباب ترکی

مواد لازم برای 4 نفر:

 shirinioashpazi_mohanna@

مغزران گوساله ----------- 500 گرم
روغن مایع ----------------  2 تا 3 قاشق غذاخوری
پودرسیر ------------------  1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه -------- مقداری

 

مواد لازم برای سس گوشت:

 shirinioashpazi_mohanna@

پیاز رنده شده ---------------- 1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده -----  2 عدد
روغن مایع -------------------- 2 قاشق غذاخوری
آویشن -----------------------  1 قاشق مرباخوری
سیر -------------------------- 2 تا 3 حبه
نمک وفلفل سیاه ------------ مقداری
فویل -------------------------- 1 تکه

 

طرزتهیه:

shirinioashpazi_mohanna@

گوشت را به تکه های نازک به اندازه کف دست می بریم تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و گوشت را داخل این سس چند ساعتی در یخچال می خوابانیم سپس گوشت را از سس در آورده و روی ورق آلومینیوم همه گوشت را روی هم می چینیم و با آلومینیوم محکم می پوشانیم و در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند سپس از فریزر در آورده قبل از اینکه یخش باز شود از فویل در آورده و برش های خیلی نازک می زنیم و در یک ماهیتابه روغن ریخته و گوشت را در آن سرخ می کنیم پودر سیر و نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و لای نان را با گوشت و پیاز خلال شده و برش های گوجه فرنگی و فلفل کبابی پر می کنیم .

  

*موفق باشید*

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما