کرم کارامل

مواد لازم:

 shirinioashpazi_mohanna@

شکر --------------------------- 150 گرم
تخم مرغ ----------------------- 4 عدد
شیر ---------------------------  2/5 پیمانه
خامه صبحانه ------------------ 50 گرم
وانیل -------------------------   1/2 قاشق چایخوری

 
طرز تهیه :

 shirinioashpazi_mohanna@

50 گرم شکر را روی حرارت قرار داده تا به صورت کارامل در آید ظرف مورد نظر را با کره یا روغن جامد چرب کرده کارامل را داخل ظرف می ریزیم نصف شکر از 100 گرم شکر را با شیر روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در شیر حل شود سپس از روی حرارت بر داشته و می گذاریم شیر کمی سرد شود بقیه شکر را باتخم مرغ و وانیل به وسیله همزن برقی خوب می زنیم تا حجم تخم مرغ دو برابر شود شیر سرد شده را به همراه خامه به تخم  مرغ اضافه کرده و تمام مواد را با قاشق یا مفتول دستی هم می زنیم مواد را روی کارامل ریخته در ظرفی دیگر مقداری آب ریخته و در فر قرار می دهیم و ظرف دسر را روی آب قرار می دهیم و به صورت بن ماری داخل فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت ونیم پخت می کنیم در فر را تا 20 دقیقه نباید باز کنیم به دلیل اینکه پف کرم می خوابد بعد از یک ساعت و نیم یک عدد چوب کبریت داخل کرم فرو کرده اگر مواد به چوب چسبید باید یک ربع دیگر در فر بماند توجه داشته باشید که آب ظرف تمام نشده باشد بعد از پخت از فر در آورده و می گذاریم کامل سرد شود سپس در یخچال قرار داده می گذاریم کرم یک شب کامل بماند سپس کرم را در ظرف مناسب بر می گردانیم و سرو می کنیم .

 

*موفق باشید*

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما