بیف استروگانف بیف استروگانف 

مواد لازم :

 

گوشت مغز ران گوساله یا راسته   1 کیلو
روغن                                        100 گرم
پیاز                                           3 تا 4 عدد
آرد                                           1 قاشق سوپخوری
خامه                                        150 گرم
چیپس خلالی                            1 بسته
نمک و فلفل                               مقداری
سس سفید                             1/2 پیمانه


طرز تهیه :

 

پیاز ها را سرخ کرده گوشت قیمه ای شده را به آن اضافه می کنیم وتفت می دهیم و می گذاریم تا آبش کاملا کشیده شود دو لیوان آب به گوشت اضافه کرده و می گذاریم گوشت کاملا پخته شود به طوری که آب گوشت تمام شود توجه داشته باشید که به هنگام پخت گوشت ، گوشت له نشود آرد را با 1/2 لیوان آب یا شیر مخلوط کرده وبه همراه نمک وفلفل به گوشتمان اضافه می کنیم تا دو سه جوش بزند و سس آن غلیظ شود گوشت آماده شده را از روی حرارت برداشته و سپس خامه را اضافه می کنیم و با چیپس یا پاستا پخته شده سرو می کنیم.


* موفق باشید *

مهین خاکزاد 

 

 



آخرين مطالب

 

برای مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کلیک کنید ...

کلیک کنید ...

کلیک کنید...











آمار بازيد












درباره ما