سالاد ذرت

مواد لازم:

 

کنسرو ذرت                    2 فنجان
فلفل سبز خرد شده        1/2 فنجان
زیتون خرد شده              1/4 فنجان
گوجه فرنگی بدون پوست و خرد شده   1 عدد
جعفری خرد شده          2 قاشق غذاخوری
سس مایونز                  1/4 فنجان
برگ کاهو                     به مقدار دلخواه
کالباس خرد شده          4 ورق یا 1/2 فنجان
پیاز حلقه شده              چند حلقه
نمک و فلفل                 به میزان لازم


طرز تهیه :


کنسرو ذرت و فلفل سبز و زیتون و گوجه فرنگی و جعفری را در کاسه ی بزرگی ریخته سپس سس را به آن اضافه می کنیم و خوب مواد را با هم زیر و رو می کنیم نمک وفلفل غذا را اندازه گرفته و ظرف مناسبی را برای سالاد آماده می کنیم برگ های کاهو را درسته یا خرد شده داخل ظرف پهن کرده و مخلوط ذرت را روی کاهو می دهیم و با کالباس و حلقه های پیاز روی سالاد را تزئین و سرو می کنیم .


*موفق باشید*

مهین خاکزاد  
 



آخرين مطالب

 
براي مشاهده نمونه کارهاي شيريني پزي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي آشپزي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي ژله تزريقي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي نان هاي حجيم و نيمه حجيم مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

























آمار بازيد




درباره ما