آش اسفناج آش اسفناج

 

مواد لازم:

 

اسفناج                          1 کیلو
گوشت چرخ کرده             300 گرم
پیازداغ                           2عدد
لپه                                1/3پیمانه
آرد برنج                          1 پیمانه
پیاز رنده شده                 1 قاشق سوپخوری برای گوشت
نمک وفلفل و زعفران        به میزان مصرف
آبغوره                            2/5 پیمانه
آرد برنج                          2 قاشق سوپخوری برای گوشت

 

طرز تهیه :

 

لپه ها را در کمی روغن تفت داده و پیاز داغ ها را به آن اضافه می کنیم آب کافی روی آن ریخته می گذاریم لپه ها کاملا پخته شود اسفناج ها را پاک کرده و شسته ساقه های اسفناج را ریز خرد کرده و برگ های آن را فقط سه تکه می کنیم و همراه نمک وفلفل به مواد لپه اضافه می کنیم بعد از پخته شدن زعفران را اضافه کرده آرد برنج را با کمی آب مخلوط کرده و به آش اضافه می کنیم گوشت چرخ شده را با کمی نمک وپیاز رنده شده و فلفل و آرد برنج خوب مخلوط کرده و ازآن کوفته های ریزی درست می کنیم و به آش اضافه می کنیم بعد از جا افتادن آش آبغوره را اضافه کرده و در ظرف آشخوری می ریزیم و روی آن را با نعناع داغ تزئین می کنیم وسرو می کنیم .

 

*موفق باشید*

مهین خاکزاد

 





آخرين مطالب

 
براي مشاهده نمونه کارهاي شيريني پزي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي آشپزي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي ژله تزريقي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي نان هاي حجيم و نيمه حجيم مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

























آمار بازيد




درباره ما