آش اسفناج آش اسفناج

 

مواد لازم:

 

اسفناج                          1 کیلو
گوشت چرخ کرده             300 گرم
پیازداغ                           2عدد
لپه                                1/3پیمانه
آرد برنج                          1 پیمانه
پیاز رنده شده                 1 قاشق سوپخوری برای گوشت
نمک وفلفل و زعفران        به میزان مصرف
آبغوره                            2/5 پیمانه
آرد برنج                          2 قاشق سوپخوری برای گوشت

 

طرز تهیه :

 

لپه ها را در کمی روغن تفت داده و پیاز داغ ها را به آن اضافه می کنیم آب کافی روی آن ریخته می گذاریم لپه ها کاملا پخته شود اسفناج ها را پاک کرده و شسته ساقه های اسفناج را ریز خرد کرده و برگ های آن را فقط سه تکه می کنیم و همراه نمک وفلفل به مواد لپه اضافه می کنیم بعد از پخته شدن زعفران را اضافه کرده آرد برنج را با کمی آب مخلوط کرده و به آش اضافه می کنیم گوشت چرخ شده را با کمی نمک وپیاز رنده شده و فلفل و آرد برنج خوب مخلوط کرده و ازآن کوفته های ریزی درست می کنیم و به آش اضافه می کنیم بعد از جا افتادن آش آبغوره را اضافه کرده و در ظرف آشخوری می ریزیم و روی آن را با نعناع داغ تزئین می کنیم وسرو می کنیم .

 

*موفق باشید*

مهین خاکزاد

 





آخرين مطالب

 

برای مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کلیک کنید ...

کلیک کنید ...

کلیک کنید...











آمار بازيد












درباره ما