پای سیب

موادلازم:


شکر              1/2 لیوان
شیر              1/2 لیوان
آرد                3 لیوان
بکینگ پودر      2 قاشق مرباخوری
کره               1/2 لیوان

 

مواد لازم داخل پای:


سیب پوست کنده و خرد شده  3 عدد
شکرو دارچین                       به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

شکر و کره را با همزن خوب می زنیم سپس آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و با دست کم کم مخلوط می کنیم در عین حال شیر را نیز اضافه می کنیم و اگر خمیر هنوز درست نشده بود می توانیم کمی شیر به آن اضافه کنیم نیمی از خمیر را برداشته و روی سطح آرد پاشی شده آن را با وردنه باز می کنیم سپس خمیر را درون قالب چرب شده انداخته و روی آن را با سیب می پوشانیم و روی سیب ها را نیز شکر و دارچین می پاشیم نیم دیگر از خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کرده وروی سطح پای پهن می کنیم و کناره های خمیر را با دست به هم می چسبانیم تا هنگام پخت باز نشود خمیر را کمی چنگال زده و روی آن را بامخلوط زرده تخم مرغ و شیرآغشته می کنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا روی آن کاملا طلائی شود.

 

*موفق باشید*

مهین خاکزاد

 



آخرين مطالب

 
براي مشاهده نمونه کارهاي شيريني پزي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي آشپزي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي ژله تزريقي مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده نمونه کارهاي نان هاي حجيم و نيمه حجيم مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

























آمار بازيد




درباره ما