مواد لازم :

باقلا پلو

 

برنج                      1 کیلو

باقلا                      3 کیلو

شوید                    1 کیلو
گوشت قیمه ای یا ماهیچه ای   1 تا 5/1 کیلو

روغن                    150 تا 200 گرم

زعفران                  1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

 

برنج را شب قبل خیس کرده گوشت را همراه یکی دو لیوان آب و 1 عدد پیاز خرد شده و کمی نمک روی حرارت می گذاریم تا بپزد بعد از پخته شدن کمی رب به آن اضافه کرده و می گذاریم کاملا رب و آب گوشت به خوردش برود سپس آن را کنار می گذاریم، درون ظرفی مقداری آب ریخته باقلا را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا باقلا کاملا مغز پخت شود ، درون دیگی مقداری آب ریخته می گذاریم بجوشد کمی روغن و نمک اضافه کرده برنج را در آن می ریزیم و می گذاریم تا کمی پخته شود شوید و باقلای پخته شده را به آن اضافه کرده و بلافاصله برنج را آبکشی می کنیم ته دیگ را آغشته از روغن کرده و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود نان لواش را ته دیگ چیده برنج آبکشی شده را روی آن می ریزیم و روی برنج کمی روغن و کره داده و با حرارت ملایم دم می کنیم، بعد از دم کشیدن برنج آن را در دیس کشیده نصفی از برنج را با زغفران حل شده مخلوط کرده و روی برنج می دهیم و دور تا دور دیس را از گوشت های پخته شده پر می کنیم و سرو می کنیم.

 

*موفق باشید*

مهین خاکزاد 

 

 



آخرين مطالب

 

برای مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کلیک کنید ...

کلیک کنید ...

کلیک کنید...











آمار بازيد












درباره ما