باقلا پلو

مواد لازم :

shirinioashpazi_mohanna@

برنج ------------------------------------ 1 کیلو

باقلا -----------------------------------  3 کیلو

شوید ---------------------------------- 1 کیلو


گوشت قیمه ای یا ماهیچه ای ------- 1 تا 5/1 کیلو

روغن ---------------------------------   150 تا 200 گرم

زعفران --------------------------------  1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

shirinioashpazi_mohanna@

برنج را شب قبل خیس کرده گوشت را همراه یکی دو لیوان آب و 1 عدد پیاز خرد شده و کمی نمک روی حرارت می گذاریم تا بپزد بعد از پخته شدن کمی رب به آن اضافه کرده و می گذاریم کاملا رب و آب گوشت به خوردش برود سپس آن را کنار می گذاریم، درون ظرفی مقداری آب ریخته باقلا را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا باقلا کاملا مغز پخت شود ، درون دیگی مقداری آب ریخته می گذاریم بجوشد کمی روغن و نمک اضافه کرده برنج را در آن می ریزیم و می گذاریم تا کمی پخته شود شوید و باقلای پخته شده را به آن اضافه کرده و بلافاصله برنج را آبکشی می کنیم ته دیگ را آغشته از روغن کرده و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود نان لواش را ته دیگ چیده برنج آبکشی شده را روی آن می ریزیم و روی برنج کمی روغن و کره داده و با حرارت ملایم دم می کنیم، بعد از دم کشیدن برنج آن را در دیس کشیده نصفی از برنج را با زغفران حل شده مخلوط کرده و روی برنج می دهیم و دور تا دور دیس را از گوشت های پخته شده پر می کنیم و سرو می کنیم.

  

*موفق باشید*

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما