باسلق

مواد لازم :

 shirinioashpazi_mohanna@

نشاسته --------------- 2 پیمانه
آب --------------------- 1/5 پیمانه
گلاب ------------------- 1 پیمانه
شکر-------------------  2 پیمانه
گردو ------------------- 1 پیمانه
کره -------------------- 2 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل ------------ برای تزئین

 

طرز تهیه :

 shirinioashpazi_mohanna@

ابتدا نشاسته را در 1/3 لیوان آب سرد مخلوط کرده و می گذاریم ته نشین شود سپس آن را صاف می کنیم آب و گلاب و شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا مواد غلیظ شود این کار را آنقدر انجام می دهیم تا مایه از ظرف جدا شود سپس کره را اضافه کرده  مایع باسلق را روی کاغذ نارگیل پاشیده شده پهن می کنیم و گردو ها را که به وسیله نخ و سوزن همانند زنجیر ردیف کرده ایم را وسط مایع باسلق پهن شده قرار می دهیم و به وسیله کاغذ زیر باسلق مواد را رول می کنیم و نخ را از وسط باسلق بیرون می کشیم سپس می گذاریم باسلق کاملا سرد شود سپس باسلق ها را برش زده و روی هر باسلق یک گردو قرار می دهیم .

 

*موفق باشید*

مهین خاکزاد 

    




آخرين مطالب

 
براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان آشپز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم کارآموزان شيريني پز آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...

براي مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کليک کنيد ...


موضوعات

نويسندگان
























آمار بازيد




درباره ما