لازانیا

مواد لازم:

 

لازانیا                             1 بسته
پنیر پیتزا                        150 گرم
سس سفید غلیظ            1 پیمانه
رب گوجه فرنگی              1 قاشق سوپخوری
پودر ارگانر                      1 قاشق مرباخوری
فلفل دلمه ای                 1/2 پیمانه
نمک وادویه                    مقداری
پیاز                               1 عدد
قارچ                             250 گرم
گوشت چرخ کرده             0/5 کیلو

 

طرز تهیه :

 

آب را جوشانده و مقداری نمک وروغن می ریزیم و آن را مانند ماکارونی می جوشانیم و در صافی می ریزیم و کمی آب سرد رویش می دهیم پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم گوشت را در آن تفت داده فلفل و نمک وادویه و پودر ارگانر و آبلیمو و رب گوجه فرنگی و قارچ خرد شده و تفت داده شده و فلفل دلمه ای ریز شده را به آن اضافه می کنیم و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم ظرف پیرکس را چرب کرده و یک ردیف لازانیا و یک ردیف مواد گوشتی و یک ردیف سس سفید و یک ردیف پنیر پیتزا قرار می دهیم این کار را تا سه بار انجام می دهیم و در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم .

 

تهیه سس سفید:

 

5 قاشق سوپخوری را در 2 پیمانه شیر حل کرده و روی حرارت قرار می دهیم کمی نمک و فلفل اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا جوش آمده و بوی خامی آرد از بین برود و سس غلیظ شود 75 گرم کره اضافه کرده و سس را از روی حرارت بر می داریم.

 

تهیه خمیر لازانیا:

 

300 گرم آردرا با 2 تا 3 عدد تخم مرغ و 1/2 قاشق مرباخوری نمک مخلوط کرده و به صورت مستطیل برش می دهیم و خشک می کنیم و در فریزر نگه می داریم.

 

*موفق باشید*

مهین خاکزاد  


آخرين مطالب

 

برای مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کلیک کنید ...

کلیک کنید ...

کلیک کنید...











آمار بازيد












درباره ما