شکلات

مواد لازم:


بادام آسیاب شده               50 گرم

گلاب                                2  قاشق غذاخوری

پودرقند                             50 گرم

شکلات                            125 گرم

گیلاس به صورت مربا            16 عدد

 

طرز تهیه :


پودربادام وپودرقند وگلاب را با هم مخلوط کرده و مخلوط را به شانزده قسمت تقسیم می کنیم وهر قسمت را دور یک گیلاس می پیچیم ودر شکلات سیاه که به صورت بن ماری آب کرده ایم فرو می کنیم ودرون کاغذ های کپسولی کوچک قرار می دهیم و درون یخچال می گذاریم تا شکلات کاملا خودش را بگیرد سپس شکلات سیاه یا شیری را به صورت بن ماری ذوب کرده و درون قیف کاغذی می ریزیم و روی شکلات ها را تزئین می کنیم .

 

*موفق باشید*

   مهین خاکزاد 

 



آخرين مطالب

 

برای مشاهده آلبوم آموزشگاه مهنا کلیک کنید ...

کلیک کنید ...

کلیک کنید...











آمار بازيد












درباره ما