تهیه آش اسفناج

آش اسفناج آش اسفناج

 

مواد لازم:

 

اسفناج                          1 کیلو
گوشت چرخ کرده             300 گرم
پیازداغ                           2عدد
لپه                                1/3پیمانه
آرد برنج                          1 پیمانه
پیاز رنده شده                 1 قاشق سوپخوری برای گوشت
نمک وفلفل و زعفران        به میزان مصرف
آبغوره                            2/5 پیمانه
آرد برنج                          2 قاشق سوپخوری برای گوشت

 

طرز تهیه :

 

لپه ها را در کمی روغن تفت داده و پیاز داغ ها را به آن اضافه می کنیم آب کافی روی آن ریخته می گذاریم لپه ها کاملا پخته شود اسفناج ها را پاک کرده و شسته ساقه های اسفناج را ریز خرد کرده و برگ های آن را فقط سه تکه می کنیم و همراه نمک وفلفل به مواد لپه اضافه می کنیم بعد از پخته شدن زعفران را اضافه کرده آرد برنج را با کمی آب مخلوط کرده و به آش اضافه می کنیم گوشت چرخ شده را با کمی نمک وپیاز رنده شده و فلفل و آرد برنج خوب مخلوط کرده و ازآن کوفته های ریزی درست می کنیم و به آش اضافه می کنیم بعد از جا افتادن آش آبغوره را اضافه کرده و در ظرف آشخوری می ریزیم و روی آن را با نعناع داغ تزئین می کنیم وسرو می کنیم .

 

*موفق باشید*

مهین خاکزاد

 



/ 1 نظر / 109 بازدید
محب ولایت

بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم سلام علیکم ┐───────────────────────────────────────────────────────┌ نبی مکرم اسلام (که درود خدا بر او و خاندان پاکش باد) فرمودند: خداوند به داود(عليه السلام) وحى فرمود كه: ميان من و خودت، عالِم فريفته ی دنيا را واسطه قرار مده كه تو را از راه دوستى ام بگرداند، زيرا كه آنان، راهزنانِ بندگانِ جوياى من اند، همانا كمتر كارى كه با ايشان كنم اين است كه شيرينى مناجاتم را از دلشان بركنم. ┘───────────────────────────────────────────────────────└